To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s/z] Nissan 200sx s14a Racing Edition 270KM/390Nm

NBL - Pon 06 Sie, 2012

Misiek_lbn, mam żuka z pako na sprzedy jak co :)

ładny nissanek :P

206 Gti - Pon 06 Sie, 2012

Bardzo ładne auto - kompletnie nie kumam dlaczego sprzedajesz.... bardziej to przypomina handlarska gadkę niż prawdziwy - wiary godny - powód.

Auto - super!

Ryba - Pon 06 Sie, 2012

Czemu Misiek nie zrobi 25k dla hh i czemu Rabar tego nie łyknie instead of m3 ?

? ? ? ?

Misiek_lbn - Pon 06 Sie, 2012

Ryba napisał/a:
Czemu Misiek nie zrobi 25k dla hh i czemu Rabar tego nie łyknie instead of m3 ?

rabi był o tym poinformowany zanim jeszcze odebrałem tą nysę, ale niestety nie jest w stanie kupić :)

206 Gti napisał/a:
kompletnie nie kumam dlaczego sprzedajesz.... bardziej to przypomina handlarska gadkę niż prawdziwy - wiary godny - powód.

nie chcę sprzedawać, najbardziej urządza mnie zamiana na WRXa, jak do tego nie dojdzie, to nysa idzie na zimę pod kocyk i czeka do mojego powrotu :)

Stacho - Wto 07 Sie, 2012

Nie wiem ile w tym prawdy Michale ale Twoi koleszkowcy mówią że to Angol po przekładce więc wypadało by to napisać jak sprzedajesz bo nie każdy może chcieć kupić auto po przekładce ;)
anjas - Wto 07 Sie, 2012

was79 - Wto 07 Sie, 2012

Stacho napisał/a:
Nie wiem ile w tym prawdy Michale ale Twoi koleszkowcy mówią że to Angol po przekładce więc wypadało by to napisać jak sprzedajesz bo nie każdy może chcieć kupić auto po przekładce ;)

ups

nox - Wto 07 Sie, 2012

:rotfl:
Bart - Wto 07 Sie, 2012

;D
nox - Wto 07 Sie, 2012

Tomcat - Wto 07 Sie, 2012

Stacho napisał/a:

Owszem, wypadałoby, ale to nie koniecznie jest minus, biorąc pod uwagę w jakim stanie są te jeżdżące po Polandzie.

M - Wto 07 Sie, 2012

Kurczaczki, ale przecież tu chyba każdy wie że to był angol, po co bić pianę.
anjas - Wto 07 Sie, 2012

M napisał/a:
Kurczaczki, ale przecież tu chyba każdy wie że to był angol, po co bić pianę.

ja nie wiedziałem, ale chooy z tym, i tak nie rozumiem takiej kasy za preludę ;)

Stacho - Wto 07 Sie, 2012

Jeden chciałby jeździć Angolsem a drugi nie ;) mi to wissi ale takie info powinno być umieszczone nawet jak by w PL były same trupy a ten był mega rodzynem :)
M - Wto 07 Sie, 2012

Dziękujemy Ci strażniku praworządności.