Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s/z] Nissan 200sx s14a Racing Edition 270KM/390Nm
NBL - Pon 06 Sie, 2012 Misiek_lbn, mam żuka z pako na sprzedy jak co
ładny nissanek 206 Gti - Pon 06 Sie, 2012 Bardzo ładne auto - kompletnie nie kumam dlaczego sprzedajesz.... bardziej to przypomina handlarska gadkę niż prawdziwy - wiary godny - powód.
Auto - super!Ryba - Pon 06 Sie, 2012 Czemu Misiek nie zrobi 25k dla hh i czemu Rabar tego nie łyknie instead of m3 ?
? ? ? ?Misiek_lbn - Pon 06 Sie, 2012
Ryba napisał/a:
Czemu Misiek nie zrobi 25k dla hh i czemu Rabar tego nie łyknie instead of m3 ?
rabi był o tym poinformowany zanim jeszcze odebrałem tą nysę, ale niestety nie jest w stanie kupić
206 Gti napisał/a:
kompletnie nie kumam dlaczego sprzedajesz.... bardziej to przypomina handlarska gadkę niż prawdziwy - wiary godny - powód.
nie chcę sprzedawać, najbardziej urządza mnie zamiana na WRXa, jak do tego nie dojdzie, to nysa idzie na zimę pod kocyk i czeka do mojego powrotu Stacho - Wto 07 Sie, 2012 Nie wiem ile w tym prawdy Michale ale Twoi koleszkowcy mówią że to Angol po przekładce więc wypadało by to napisać jak sprzedajesz bo nie każdy może chcieć kupić auto po przekładce anjas - Wto 07 Sie, 2012 was79 - Wto 07 Sie, 2012
Stacho napisał/a:
Nie wiem ile w tym prawdy Michale ale Twoi koleszkowcy mówią że to Angol po przekładce więc wypadało by to napisać jak sprzedajesz bo nie każdy może chcieć kupić auto po przekładce
Nie wiem ile w tym prawdy Michale ale Twoi koleszkowcy mówią że to Angol po przekładce więc wypadało by to napisać jak sprzedajesz bo nie każdy może chcieć kupić auto po przekładce
Owszem, wypadałoby, ale to nie koniecznie jest minus, biorąc pod uwagę w jakim stanie są te jeżdżące po Polandzie.M - Wto 07 Sie, 2012 Kurczaczki, ale przecież tu chyba każdy wie że to był angol, po co bić pianę.anjas - Wto 07 Sie, 2012
M napisał/a:
Kurczaczki, ale przecież tu chyba każdy wie że to był angol, po co bić pianę.
ja nie wiedziałem, ale chooy z tym, i tak nie rozumiem takiej kasy za preludę Stacho - Wto 07 Sie, 2012 Jeden chciałby jeździć Angolsem a drugi nie mi to wissi ale takie info powinno być umieszczone nawet jak by w PL były same trupy a ten był mega rodzynem M - Wto 07 Sie, 2012 Dziękujemy Ci strażniku praworządności.