HH.ORG na Torze - 2 Wakacyjny Time Attack Legionowo CSP
Janusz - Sob 18 Sie, 2012 fajnie ten tor wygląda to clio to po wasq'owe??roj - Nie 19 Sie, 2012
Janusz napisał/a:
to clio to po wasq'owe??
raczej na pewno, myślę, że niewiele jest takich "1.2" w PL no name - Nie 19 Sie, 2012 No i uj, czymś się zatrułem i noc spędziłem na kiblu.
Poszedłem spać o 5.30 i to ledwo żywy, sorki rojKenet - Nie 19 Sie, 2012 Ja już wróciłem, po wyskoku na minihopie wysunęło mi półoś ze skrzyni tak 2 cm, ale starczyło żeby zaczął wyciekać olej przez uszczelniacz. Podczas "lądowania" na zblokowanych kołach ścięło pierścień zabezpieczający na wieloklinie. Tak to wygląda przynajmniej. Nigdy nie sądziłem, że takie coś może się stać. Wbić się półosi nie dało na miejscu i mimo że auto jedzie normalnie to szkoda skrzyni bo wycieka z niej olej, a nie chce mi się zmieniać całej skrzyni.
Stf znowu napierdala wszystkich, rasta jeździł ale nie widziałem przejazdów bo w kolejce do startu stałem. Ciacho był bez auta, na miejscu jest też buni, można było robić mini trackday HH. Ipreze to ogólnie sporo czekania w kolejce, jeżdżenia nie za wiele, ale pobawić się warto. Żałuję, że nie zostałem do końca, ale cisnę do garażu naprawiać auto.
Czekam na zdjęcia pucharów, i sądzę że w 3 klasach bo jest jeszcze Sebastian w 106 od Vłodarskiego.no name - Nie 19 Sie, 2012 No to szkoda że z przygodami roj - Nie 19 Sie, 2012 dzięki Kenet, że tak gładko mnie pominąłeś przy wyliczaniu osób na miejscu
no name napisał/a:
No i uj, czymś się zatrułem i noc spędziłem na kiblu.
Poszedłem spać o 5.30 i to ledwo żywy, sorki roj
spoko, nic się nie stało, zdrowiej!
impreza cóż.. niech się wypowiedzą ci co jeździli. ja już jem pizzę i pije wino a Rasta z Stfem stoją w kolejce po swoje puchary (gratulacje!). różnica była chyba 0,07 sek. (a pomiar z ręki na oko) więc ogólnie grubo Stf - Nie 19 Sie, 2012 Dopiero dotarliśmy. W generalce Rasta górą o 0,07sek. Gratki! W klasie turbo Rasta, W powyżej 1600ccm ja. Nastepni coś ok 4sek za nami ale chyba nie Sebastian - nie jestem pewien.
Generalnie słaby "tor". Trochę szkoda czasu - nierówno mocno i sposób przeprowadzenia przejazdów to bardziej KJS niż chociażby upalanko w Radomiu czy Lublinie. Trochę chyba szkoda czasu - chyba że ktoś się mocno nudzi.Kamill - Nie 19 Sie, 2012
Kenet napisał/a:
Ja już wróciłem, po wyskoku na minihopie wysunęło mi półoś ze skrzyni tak 2 cm
Dobrze że w Legionowie, a nie na Poznaniu
Kenet napisał/a:
Ipreze to ogólnie sporo czekania w kolejce, jeżdżenia nie za wiele, ale pobawić się warto. Żałuję, że nie zostałem do końca, ale cisnę do garażu naprawiać auto.
Gorzej niż na race4race ?
roj napisał/a:
różnica była chyba 0,07 sek. (a pomiar z ręki na oko) więc ogólnie grubo
no name - Nie 19 Sie, 2012 No to gratki wyniku, co do kjs-ów to robione są tam odcinki roj - Nie 19 Sie, 2012
Kamill napisał/a:
Kenet napisał/a:
Ja już wróciłem, po wyskoku na minihopie wysunęło mi półoś ze skrzyni tak 2 cm
Dobrze że w Legionowie, a nie na Poznaniu
Kenet napisał/a:
Ipreze to ogólnie sporo czekania w kolejce, jeżdżenia nie za wiele, ale pobawić się warto. Żałuję, że nie zostałem do końca, ale cisnę do garażu naprawiać auto.
Gorzej niż na race4race ?
roj napisał/a:
różnica była chyba 0,07 sek. (a pomiar z ręki na oko) więc ogólnie grubo
1. to samo słowo w słowo powiedział Kenet (ale co ja tam wiem jak mnie nie było )
2. więcej jazdy ale mniej zakrętów
3. Kenet - Nie 19 Sie, 2012 UWAGA od samego początku do mojego wyjazdy był z nami Roj!!!
Kamil podejrzewam, że gdyby nie specyficzne ukształtowanie toru to nic takiego by się nie stało. Generalnie to jest jakiś 1% szans żeby ta półoś się tak zachowała i akurat dziś trafiłem w ten 1 %. Już poprawiłem co trzeba, oleju do skrzyni dolałem i nie sądze żeby taka przygoda jeszcze kiedyś mnie spotkała, o ile nie będę jeździł po torze w CSP.
Co do race 4 race to tutaj było więcej jeżdżenia, ale ten tor bez rewelki tak jak wspomniał Stf - jak ktoś się nudzi i nie ma co w niedzielę porobić to fajna sprawa. Jak ktoś nie jeździ dużo, albo nie jeździ wcale to bardzo fajna opcja żeby coś tam pokręcić kierownicą. Dużym plusem jest, że było to praktycznie rzut beretem od Warszawy.
Ogólnie pozytywnie, tylko kiełbę zjadłem przypieczoną tylko z jednej strony.rasta - Nie 19 Sie, 2012 Impreza całkiem fajnie zorganizowana wiadomo, że stałym bywalcom Ułęża tudzież Poznania tor w Legionowie dupy nie urwie, ale tak jak Kenet napisał pokręcić kierownica można i to w dodatku w bardzo miłej atmosferze. Co do ilości latania to po czasówkach można jeszcze było się wyszaleć, a że fur już niewiele latało to czas oczekiwani był mały.
Co do czasów, to tym razem z Stf'm skromnie mówiąc pozmiataliśmy a walka była o życie i setne dzieisąte sekundy. Ruszając do mojego pierwszego liczonego przejazdu już wiedzialmem, że Stf ma pierwszy czas 1:18,xx, więc poszedłe o wszystko, czas był rewelka 1:17:4x tylko niestety na jedynej szykanie właściwie przed samą meta potraciłem oponę i dostałem taryfę 5s, co dało w finale chyba 3 czas:/ W drugim przejeździe Stf wiedział, że musi iść na 100% bo ma we mnie przeciwnika, a ja miałem problem bo musiałem pojechać koniecznie czysto, finalnie Stf poprawił się nieznacznie, robiąc 1:18,63 (slick nie skleił ), a ja tym razem pojechał wolniej, ale na szczęscie czysto notując czas 1:18:56 dajacy pierwsze miejsce w generalce
Za niedługo będą onboardy rasta - Nie 19 Sie, 2012 Stf idzie o życie - drugi najszybszy przejazd:
Ja idę o życie - przejazd 1 z taryfą:
przejazd 2:
Split screen - mój pierwszy przejazd vs Stf drugi przejazd:
rasta - Nie 19 Sie, 2012 Piknik pełnom gembom
rasta - Nie 19 Sie, 2012 A tak tor prezentuje się na Track Master: