HH.ORG na Torze - 9 WRZEŚNIA (NIEDZIELA) TRENING W MOTO PARK UŁĘŻ
M - Wto 28 Sie, 2012 O co chodzi z tą wagą? Ten temat się przewija od jakiegoś czasu Stf - Wto 28 Sie, 2012 poziek - Wto 28 Sie, 2012 Też będę, atakuję 3:05.
Anonymous - Wto 28 Sie, 2012 Akurat 7-9 jestem nad polskim "cieplutkim" morzem
ale Ułęż kusi mnie...poziek - Wto 28 Sie, 2012
Miniac napisał/a:
Proszę mnie wpisać na listę:
1. Miniac - Mini Cooper 1260kg - 3:01.2
Tańczący na Lodzie w skrócie "TnL" - pomyliłeś się
1. Poziek seria clio 3:01,1 waga 1075kg
2. Miniac mini ohlins, brembo, 3:01,2
Miniac - Wto 28 Sie, 2012
M napisał/a:
O co chodzi z tą wagą? Ten temat się przewija od jakiegoś czasu
Śpieszę wyjaśnić:
Jak przegrywasz to precyzyjnie podajesz jak dużo mocy i 'stuff'u a aucie miał konkurent, a jak wygrywasz to zapominasz o własnych modach. Nie mów, że tego nie znałeś?
Cytat:
+ 130kg Salsa Shrek ?
roj - Wto 28 Sie, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Akurat 7-9 jestem nad polskim "cieplutkim" morzem
olej ten termin, pojedźmy na 30go. urwę Ci klamkę poziek - Wto 28 Sie, 2012
Miniac napisał/a:
+ 130kg Salsa Shrek ?
Na Ciebie i Tfffojego Ohlensa i 200kg nie będzie zbyt wiele Stf - Wto 28 Sie, 2012
Miniac napisał/a:
M napisał/a:
O co chodzi z tą wagą? Ten temat się przewija od jakiegoś czasu
Śpieszę wyjaśnić:
Jak przegrywasz to precyzyjnie podajesz jak dużo mocy i 'stuff'u a aucie miał konkurent, a jak wygrywasz to zapominasz o własnych modach. Nie mów, że tego nie znałeś?
Cytat:
+ 130kg Salsa Shrek ?
Hihi
100kg z auta to nadal korzystniejszy dla Ciebie stosunek mocy do masy wiec dajmy juz z tym spokoj. niutem na wyjsciach wolnych Mini niszczy Clio wszedzie i zawsze. Moim zdaniem o czy mowilem juz wielu osobom na slicku zlamiesz 3 minuty pierdzaco. Mam nadzieje ze moj cytat "czas ma racje" nie wziales jako Clio vs Mini tylko jako wsadzane mody i ich faktyczny efekt na pojezdzawkach udowodniony lepszym czasem.M - Wto 28 Sie, 2012 Podaj autora cytatu Miniac - Wto 28 Sie, 2012
Stf napisał/a:
niutem na wyjsciach wolnych Mini niszczy Clio wszedzie i zawsze.
Ehmm.. Miło mi, że piszesz o Mini (rozumiem pressing ), ale ja nawiązywałem do Civica Buncha Stf - Wto 28 Sie, 2012 O dzizys ktos zapytal czy siedzialo tam k20 to napisalem dodajac jaka ma moc bo to jednak lekkie mody nie sa. to takie wymienianie stuffu ? nie zagladalem mu do srodka. poza tym to Ty podajesz mase Mini wiec chcesz wyraznie aby o tym pamietac bo cos Cie musi usprawiedliwic na wypadek gdyby.pum - Wto 28 Sie, 2012 1. Poziek seria clio 3:01,1 waga 1075kg