Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Ford Focus Turbo 355 koni
rasta - Pon 27 Sie, 2012 R
Gaydek napisał/a:
Bierę i przekładam do Pjumy
Sprzedany, na PW masz numer konta Gaydek - Pon 27 Sie, 2012 CHRZANEK - Pon 27 Sie, 2012 Najlepsza jest piosenka o Morsie.
Poza tym za 40.000 to można kupić mercedesa w dieslu (np W124), a za reszte jeżdzić przez przyszłe 10 lat.
I starczy na dłużej niż ten fiord.rasta - Śro 29 Sie, 2012 Poniższy link zawiera zdjęcia części, które aktualnie znajdują sie w samochodzie:
Od 1 lutego 1999 do dziś zrobiłem nim 38 500 km, bez awarii silnika oraz skrzyni. Zaliczyłem niezliczoną ilość imprez, wracając zawsze o własnych siłach na kołach z wyjątkiem jednego razu gdzie ukręciłem półoś i wracałem na holu.
W tym sezonie, samochód zrobił już ponad 4 tyś. km.was79 - Śro 29 Sie, 2012 Jak będziesz go komuś na zewnątrz podawał popraw te literówki i co gorsza błędy ortograficzne, bo to na serio razirasta - Śro 29 Sie, 2012 Trudno analfabeta tez może mieć prawo jazdy
Ps. strugałem w notatniku hehewas79 - Śro 29 Sie, 2012 Nie jest to złośliwość z mojej strony, czasami jednak pierwsze wrażenie jest istotne, zwłaszcza przy autach "niszowych"
Często spotyka się właśnie oferty handlarzy, gdzie jest błąd na błędzie rasta - Śro 29 Sie, 2012 Wiem wiem, poprawione, dzięki za zwrócenie uwagi, pomylony się przy tym i już mi się nie chciało sprawdzać.Maciusiowy - Śro 29 Sie, 2012 podoba mi się pierwsze zdjęcie ...TO JEST SERIArasta - Śro 29 Sie, 2012 100% seria Maciusiowy - Śro 29 Sie, 2012 ostatnie to też seria
ale limitowana
PS.fajny fur
PS1.szkoda, że czesio już gotówke w celice ulokował, bo by pewnie wziął Janusz - Śro 29 Sie, 2012 gdyby czasem stał sie cud i fura by się sprzedała to w co wchodzisz ?? clio sport ?? rasta - Śro 29 Sie, 2012 RWD
Maciusiowy napisał/a:
PS.fajny fur
A dziękuję też go lubię
Maciusiowy napisał/a:
PS1.szkoda, że czesio już gotówke w celice ulokował, bo by pewnie wziął