Stf - Czw 06 Wrz, 2012 nie ma jakiś śród czy innych piątków z Małyszem ?Kenet - Czw 06 Wrz, 2012 a tak BTW - Wróbel jakieś imprezy na Ułężu jeszcze robi?pum - Czw 06 Wrz, 2012 cos sie pojawilo ostatnio na forum evo ale cos chetnych nie ma PabloFKP - Pią 07 Wrz, 2012 dziwi Cię to? są lepiej przygotowane eventy, np. prze Kaję i Buniego, albo Czwartka - oni nie nastawiają sie tylko na kasę, tak jak Wróbel pum - Pią 07 Wrz, 2012
PabloFKP napisał/a:
dziwi Cię to? są lepiej przygotowane eventy, np. prze Kaję i Buniego, albo Czwartka - oni nie nastawiają sie tylko na kasę, tak jak Wróbel
nie... odkąd pojechałem do Kaji nie pojawiam się u Wróbla - za co jej serdecznie dziękowałem Samiec Beta - Pią 07 Wrz, 2012
PabloFKP napisał/a:
dziwi Cię to? są lepiej przygotowane eventy, np. prze Kaję i Buniego, albo Czwartka - oni nie nastawiają sie tylko na kasę, tak jak Wróbel
Sorry Pablo, jak Cię lubię ale bzdury straszne wypisujesz tutaj.PabloFKP - Pią 07 Wrz, 2012
Samiec Beta napisał/a:
PabloFKP napisał/a:
Sorry Pablo, jak Cię lubię ale bzdury straszne wypisujesz tutaj.
przepraszam w takim razie, widać w międzyczasie Wróbel poprawił jakość eventów, ja mam w pamięci swoje uczestnictwo 3 lata wstecz i stąd takie jest moje zdanie
dla mnie to strata czasu i pieniędzy.
Przepraszam zatem jeśli uraziłem Pana Wróblewskiego. Wyraziłem tylko swoją nieobiektywną opinię.Greg - Pon 17 Wrz, 2012 Wczoraj było mega. Wyjeździłem się do upadłego, ledwo wróciłem do domu. Cały bak wyjarałem i 140km po lotnisku.
Fajne i szybkie trasy, ludzi chyba w sam raz (choć miejscami było ciasno i za mało miejsc do wyprzedzania), ognicho - konkret.
Było kilku początkujących którzy trochę zamulali i nie do końca ogarniali że ktoś może chcieć ich wyprzedzić, no ale cóż.
Miałem mega banana podczas rundki na lewym w 420KM Skyline R32 kumpla - miazga niesamowita! Finalnie zrobibłem lepszy czas z dwóch kółek niż on. roj - Pon 17 Wrz, 2012 no proszę, jednak ktoś się wybrał
jakieś filmy coś tego? kozi - Pon 15 Paź, 2012 Filmik z ostatniego Ułęża by Szkoła Jazdy Racing