To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - ułęże Czwartka

Stf - Czw 06 Wrz, 2012

nie ma jakiś śród czy innych piątków z Małyszem ?
Kenet - Czw 06 Wrz, 2012

a tak BTW - Wróbel jakieś imprezy na Ułężu jeszcze robi?
pum - Czw 06 Wrz, 2012

cos sie pojawilo ostatnio na forum evo ale cos chetnych nie ma ;)
PabloFKP - Pią 07 Wrz, 2012

dziwi Cię to? są lepiej przygotowane eventy, np. prze Kaję i Buniego, albo Czwartka - oni nie nastawiają sie tylko na kasę, tak jak Wróbel :crazy:
pum - Pią 07 Wrz, 2012

PabloFKP napisał/a:
dziwi Cię to? są lepiej przygotowane eventy, np. prze Kaję i Buniego, albo Czwartka - oni nie nastawiają sie tylko na kasę, tak jak Wróbel

nie... odkąd pojechałem do Kaji nie pojawiam się u Wróbla - za co jej serdecznie dziękowałem :)

Samiec Beta - Pią 07 Wrz, 2012

PabloFKP napisał/a:
dziwi Cię to? są lepiej przygotowane eventy, np. prze Kaję i Buniego, albo Czwartka - oni nie nastawiają sie tylko na kasę, tak jak Wróbel :crazy:

Sorry Pablo, jak Cię lubię ale bzdury straszne wypisujesz tutaj.

PabloFKP - Pią 07 Wrz, 2012

Samiec Beta napisał/a:
PabloFKP napisał/a:

Sorry Pablo, jak Cię lubię ale bzdury straszne wypisujesz tutaj.

przepraszam w takim razie, widać w międzyczasie Wróbel poprawił jakość eventów, ja mam w pamięci swoje uczestnictwo 3 lata wstecz i stąd takie jest moje zdanie :-)
dla mnie to strata czasu i pieniędzy.

Przepraszam zatem jeśli uraziłem Pana Wróblewskiego. Wyraziłem tylko swoją nieobiektywną opinię.

Greg - Pon 17 Wrz, 2012

Wczoraj było mega. Wyjeździłem się do upadłego, ledwo wróciłem do domu. Cały bak wyjarałem i 140km po lotnisku. :jupi:

Fajne i szybkie trasy, ludzi chyba w sam raz (choć miejscami było ciasno i za mało miejsc do wyprzedzania), ognicho - konkret.

Było kilku początkujących którzy trochę zamulali i nie do końca ogarniali że ktoś może chcieć ich wyprzedzić, no ale cóż. :)

Miałem mega banana podczas rundki na lewym w 420KM Skyline R32 kumpla - miazga niesamowita! :D Finalnie zrobibłem lepszy czas z dwóch kółek niż on. ;)

roj - Pon 17 Wrz, 2012

no proszę, jednak ktoś się wybrał :)
jakieś filmy coś tego? :faja:

kozi - Pon 15 Paź, 2012

Filmik z ostatniego Ułęża by Szkoła Jazdy Racing

SJR Reaktywacja