To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Seat Ibiza 2.0 16v Turbo

rasta - Pon 24 Wrz, 2012

Ja tylko mogę potwierdzić, że jest to piekielnie szybkie auto, Sirocco 370 koni DSG dostaje łomot, czyli Mors też.
Bart - Pon 24 Wrz, 2012

Finansowo taka ibiza wydaje się dużo korzystniejszą propozycją niż focus :>
rasta - Pon 24 Wrz, 2012

Tylko ona na kreskę i nic więcej. No i zawsze mogę wyjąć z Morsa wszystkie frukty, zostawiając sam silnik, wtedy cena też będzie korzystniejsza, a moc pozostanie ta sama. :rotfl:
Kenet - Pon 24 Wrz, 2012

Nie no, to są zupełnie inaczej zbudowane auta i zupełnie inaczej użytkowane. Nie ma co porównywać.
Maciusiowy - Pon 24 Wrz, 2012

rabarbar napisał/a:
Ja sie chciałem spytac gdzie sie mozna wieczorem bawić autem na tak niskim zawiasie,powaznie pytam.Dla mnie to troche bez sensu,400 kuca pod maską a trzeba sie toczyc zeby w nic nie przyyebac

może nie każdy czerpie frajdę z rozjeżdżania okolicznej fauny i flory po zmroku ;)

Anonymous - Pon 24 Wrz, 2012

Przeczytaj dokładnie pierwszy post w tym temacie.

przeczytałem i nadal twierdzę, że chyba o zupełnie różnych wieczornych rozrywkach tu mowa

chodzi Ci o klepanie nita??

rabarbar napisał/a:
chodzi Ci o klepanie nita??

to chyba nie jest nitowana buda, to nie titanic...a ibiza

No dobra powiedzmy ze ja kupuje to auto,po czym zeby wykorzystac te 400km tocze sie przez caly Wrocław z prędkoscia 50 km/h a miejscami zwalniam do 10, wszyscy dookoła sie wqurwaja,dojezdzam do a4 albo obwodnicy,pedał w podłoge,po kilkunastu minutach wracam do domu z prędkością ślimaka.Mozna tak??Pewnie ze można,tylko qurwa po huy??Gdzie sens ??Mozna sobie tez kupić pełnomorski jacht i postawić w ogródku albo isc do łóżka z zayebista dupą i zasnąć,kazdy robi co lubi a ja lubie twierdzić ze to bez sensu.
M - Pon 24 Wrz, 2012

Patrze na foty i jakaś ultra niska to ona nie jest

no nie jest ,nad paczką fajek przejedzie
M - Pon 24 Wrz, 2012

Za 50zł można ją dowolnie podwyższyć :)
Kenet - Pon 24 Wrz, 2012

:wall: :wall: :wall:

Zważywszy na to, że auto jednak jeździło po mieście i nie miało większych problemów, oraz fakt, iż posiada coś takiego jak gwint, który w razie czego można sobie podnieść, nie widzę sensu dalszego wałkowania tematu stosunku wysokości auta do fun'u jaki dostarcza.

Na zdjęciach auto ma nisko przód bo takie ustawienie zapewniało więcej trakcji na ostatnich zawodach, a że potem głównie stało to nikomu nie chciało się podnosić.

A na koniec, to jeżeli komuś nie chce się poświęcić 30 minut jednorazowo na podniesienie fury do góry, to nie powinien nawet rozważać zakupu tak podłubanego samochodu, więc "założenie" upalania go po studzienkach we Wrocławiu jest równie sensowne co założenia debaty alternatywa :]

rasta - Pon 24 Wrz, 2012

k
Kenet napisał/a:
iż posiada coś takiego jak gwint,

I to bie byle jaki - TA Technix xD