ja szukam dobrego punktu, ale z Wawy bo chciałbym wstawić furę i żeby oni ogarnęli po całości
4drive.pl
zajrzałem w galerię i to co tam jest wygląda mega słabo...
nie wiem czy to kwestia zdjęć czy życzenia klienta, ale wygląda mało estetycznie
odcień inny niż plastiki, naciągnięcie jakieś pomarszczone
wiem że się czepiam, ale nie chcę mieć kierownicy jak z giełdy w słomczynie
ktoś osobiście u nich robił i poleca?
to że poleca się znajomych to oczywiste, ale czy robotę robią profi i tylko tak na zdjęciach słabo wygląda?
Zamiast oglądać floty to pojedż daleko nie masz. Robia mega profil, i tylko grube fury jachty. A fotyto se można wsadzić w pewną część ciała, tak samo jak z fotografowaniem flocku, fota oddaje może 20% reala.PiTT - Sob 06 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
ale Ty chcesz zamszem ja pociagnac czy po prostu odswiezyc i zrobic a la oryginał?
bo jesli oryginał to kup dobrą używkę i nie bedziee sladu.
widziales kiere do Clio.. i tą co przyszła.
chcę obszyć żeby wyglądała jak nowa, bez żadnych bajerów
chciałbym dostać taką jak Ty do clio... problem jest taki że mam podgrzewaną kierę a tym samym szansa na znalezienie takiej na allegro spada do 0
używki na allegro zazwyczaj wyglądają gorzej niż moja obecna
Rasta: być może, podjadę obejrzę bo zdjęcia nie zachęcająJanusz - Nie 07 Paź, 2012
Jakarti napisał/a:
bo jesli oryginał to kup dobrą używkę i nie bedziee sladu.
kup używaną zamszowa kierownice w dobrym stanie Mucha - Nie 07 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
rasta napisał/a:
PiTT napisał/a:
ja szukam dobrego punktu, ale z Wawy bo chciałbym wstawić furę i żeby oni ogarnęli po całości
4drive.pl
zajrzałem w galerię i to co tam jest wygląda mega słabo...
nie wiem czy to kwestia zdjęć czy życzenia klienta, ale wygląda mało estetycznie
odcień inny niż plastiki, naciągnięcie jakieś pomarszczone
wiem że się czepiam, ale nie chcę mieć kierownicy jak z giełdy w słomczynie
ktoś osobiście u nich robił i poleca?
to że poleca się znajomych to oczywiste, ale czy robotę robią profi i tylko tak na zdjęciach słabo wygląda?
Poszukaj Tap-Car... ja robiłem w Łodzi i byłem mega zadowolony... i na pewno nie wyglądało jak to cos z tych dwóch linków...
rasta napisał/a:
Zamiast oglądać floty to pojedż daleko nie masz. Robia mega profil, i tylko grube fury jachty. A fotyto se można wsadzić w pewną część ciała, tak samo jak z fotografowaniem flocku, fota oddaje może 20% reala.
na żywo TEJ kierownicy nic nie pomoże - ona jest po prostu źle zrobiona...PiTT - Nie 07 Paź, 2012 mam na miejscu to mogę zobaczyć na żywo, ale mam podobne odczucia o których zresztą napisałem...
można ładnie obszyć kierę i wygląda profi, co prawda czerwonej nitki bym nie chciał, ale wyszło całkiem nieźle (znalezione na allegro)
znalazłem firmę z Lubartowa, robota wygląda super
a robił ktoś coś w Java Car Design? pewnie mają kosmiczne ceny...no name - Nie 07 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
pewnie mają kosmiczne ceny...
Nie wydaje mi się, są w takim miejscu że koszta ma dużo niższe niż w wawie np Maciek.
knajpa własciciela tez
http://www.wodnawieza.pl/no name - Nie 07 Paź, 2012 PiTT, możesz też tutaj sprawdzić http://autofotel.neostrada.pl
Znajdują się w Ursusie, obszywałem u nich mieszek od ręcznego i biegów.martin.h - Nie 07 Paź, 2012
Trochę mi to przypomina obite skórą gumofilce Anonymous - Nie 07 Paź, 2012 ale przeciez Tobie sie podobaja obite skórą gumofilce,emu to sie chyba nazywamartin.h - Nie 07 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
ale przeciez Tobie sie podobaja obite skórą gumofilce,emu to sie chyba nazywa
Widzisz ziom, ktoś kiedyś wkleił jakieś zdjęcie, drugi wkleił zdjęcie butów emu i poszło w świat, a to że jeden z drugim na butach znają się jak na odmianach gruszek to wyszło jak wyszło
A gumoofilce z emu to mają tyle wspólnego co Ty z modelem Bart - Nie 07 Paź, 2012
A do restaurantu się muszę wybrać - daleko nie jest (ponoć nawet martin.h dałby radę od strzału dojechać bez przerw na kanapki i prostowanie kości!)Bonczek - Nie 07 Paź, 2012 PiTT pisałem też o o BM Customs na początku
Rasta dobrze mówi, podjedź sobie do 4drive, zobacz co tam ogarniają na miejscu i oceń, bo robotę robią super i właśnie różne szczególiki dobrze ogarniają - ja osobiście byłem u nich z Porsche, poprawiali podsufitkę w okolicach szyberdachu i wyszło super.was79 - Nie 07 Paź, 2012 Widzialem mini live, niezly barok, ale wykonanie 1 klasa