Przemilczę resztę, spytam Wasz mościa czy posiadając jeszcze Focusa w HECZBEKU i maxiskutera oraz aspiracje na moto mogę "być na hotheczu" ?
Was, mam nadzieję, że chociaż Ty zrozumiałeś po korekcie moją intencję.Barejka - Nie 07 Paź, 2012 maxiskuter? czy chodzi o vespę? KarQ - Nie 07 Paź, 2012 Na Vespie widziałbym żonę.
BTW taka Vespa GTS 250 może zaskoczyć na ulicy jak Yaris TS.NBL - Nie 07 Paź, 2012 KarQ, rozumiem Twoją głupotę... wybaczam Ci
korekta - nie podlizuj się
- reszta też powiedziała co swoje -- a ja ich popieram... palłeś głupotę i szukasz zaczepki - no jaki Ty jesteś COOL chcesz wyjść na cwaniaczka .. nie ma jak to internet - żenada jaki Ty poziom
sobą reprezentujesz uwierz mi. Dziękuje skończyłemGeKo - Nie 07 Paź, 2012 SPOKÓJ KARWA, dać wam grabki jeszcze. KarQ - Nie 07 Paź, 2012 Cytując klasyka, przeczytaj raz jeszcze i się oddal.
Mam nadzieję, że kiedyś będziemy mieli sposobność porozmawiać na pojeżdzawce to przypomnisz mi raz jeszcze moją głupotę... gdyż popatrz na forum ogólnym nie mam zwyczaju się licytować - preferuję komunikację werbalną.zefir - Nie 07 Paź, 2012 dawac kisiel............
FIGHT!!!!! KarQ - Nie 07 Paź, 2012 Ochłońcie Mucha - Nie 07 Paź, 2012 "uspokój downa" was79 - Nie 07 Paź, 2012 Dobra karwa, spokoj!
Ja nie mam do nikogo zalu, aj lowju ol jak mawial majkel
Auto ma mega chojowe kolpaki, ale dla 60 latka sa okej, a oryginaly jakis pedal zayebal.
Aha zeby sie sprzedalo KarQ - Nie 07 Paź, 2012
was79 napisał/a:
Auto ma mega chojowe kolpaki, ale dla 60 latka sa okej, a oryginaly jakis pedal zayebal.
roj - Nie 07 Paź, 2012 cena tej fury pokazuje jaki jest Polski rynek gdzie wg. powszechnej opinii to już prawie cena sporta z tego roku albo co najmniej 3/4 ceny clio3 http://moto.allegro.pl/re...2684768645.html was79 - Nie 07 Paź, 2012 Sam nie wierzę - właśnie auto zmieniło właściciela, za 10kzł.
Mój rekord, 22 godz od wystawienia ogłoszenia Rasputin - Nie 07 Paź, 2012 Ale to Clio ma oryginalne kołpaki z przodu. Tylko tylni jest marketowy. Te przednie są zajebistej jakości i wygladają okej. Pamietam jak takich szukałem przez poł roku. Albo były mega zniszczone albo kosztowały za dużo.
A co do dyskusji. Kołpaki to najtańsza i najszybsza modyfikacja,więc nie przykładałbym zbytnio do tego uwagi.was79 - Nie 07 Paź, 2012 Kolo z Wadowic, jak widać sądził to samo