Mnie zaczyna nosić jak się upijam browarami po 8 już jestem wściekły . Po wódzię dobrze się bawię i Bardzo romantyczny się staje michool_vt - Pon 08 Paź, 2012
Czesio napisał/a:
Bardzo romantyczny się staje
przytulasz sie do muszli?Anonymous - Pon 08 Paź, 2012
michool_vt napisał/a:
Czesio napisał/a:
Bardzo romantyczny się staje
przytulasz sie do muszli?
kp - Pon 08 Paź, 2012 A ja polecam to:
zazwyczaj sięgam po JD black, ale jak kieszeń ciśnie to grants robi robotę.martin.h - Wto 09 Paź, 2012 kp, piłem i nadaje się
Ja lubię whisky, piję tego więcej niż czystej, praktycznie czystą tylko w większej ilości w towarzystwie.
Z typowych szkockich whisky piłem różnego rodzaju Jaśki, ale obecnie postanowiłem przerzucić się na tańsze szkockie w promocyjnych cenach, rzczej nie ma różnicy w porównaniu do czerwonego Jaśka, czarny czy zielony to już trochę kosmos cenowy.
Ale najbardziej lubię ostatnio bourbony, czy to wspomniany Western Gold czy Jim Beam, lubię ten słodki, kukurydziany smak anjas - Śro 10 Paź, 2012
martin.h napisał/a:
lubię ten słodki, kukurydziany smak
kamil - Śro 10 Paź, 2012 Anjas ! umarlem karwa, buhahhaah.zefir - Śro 10 Paź, 2012 właśnie lajtowa porcja koncze chivasa, kurde mega jest gdyby nie ten prajs (PiTT - Śro 10 Paź, 2012
zefir napisał/a:
właśnie lajtowa porcja koncze chivasa, kurde mega jest gdyby nie ten prajs (
byłem ok 19 na Retkini, nie miałem numeru do Ciebie, wysłałem wiadomość na FB, olałeś mnie...
żartuje, ogarnąłem wszystko, Retkinia rulez bardzo lubię tą dzielnicę, mam do niej sentyment Mucha - Śro 10 Paź, 2012 nastepnym razem pisz do wszystkich z RTK moze ktos Cie przyjmie zefir - Czw 11 Paź, 2012
PiTT napisał/a:
zefir napisał/a:
właśnie lajtowa porcja koncze chivasa, kurde mega jest gdyby nie ten prajs (
byłem ok 19 na Retkini, nie miałem numeru do Ciebie, wysłałem wiadomość na FB, olałeś mnie...
żartuje, ogarnąłem wszystko, Retkinia rulez bardzo lubię tą dzielnicę, mam do niej sentyment
numer jest na klubowym
co za gość martin.h - Śro 17 Paź, 2012 Dzisiaj zakupiłem w Lidlu polecaną przez zefir'a Margot 8-letnią
Póki co poszła szklanka, ale w smaku one wszystkie (whisky) są dla mnie takie same, bardzo smaczne
zefir - Śro 17 Paź, 2012 dla mnie jest malinowa
bo western gold za slodka w smaku w sensie burbonowa Anonymous - Śro 17 Paź, 2012 http://media2.pl/reklama-...sieci-Real.htmlleszq - Czw 18 Paź, 2012 Z tych tańszych do mieszania z colą/spritem dobry jest Passport Scotch
Na lodzie preferuję JD, Gentleman Jacka, Grants (zielony/niebieski) i Dżony Łolkier tylko czarny:)