ICE - In Car Entertainment - Nowe okienka czyli WINDOWS 8
rasta - Czw 03 Sty, 2013 Pewnie była okazja i zamienił lapka na starą stacjonarkę z windows millenium Anonymous - Czw 03 Sty, 2013 bizon - Czw 03 Sty, 2013 mialem ostatnio lapka z w8, pani nie dzialal nasz portal firmowy. poltorej godziny walki, okazalo sie, ze prosta strona aspx sie sypie w trybie metro, w trybie pulpitu jest w miare ok, choc chodzi 5 razy wolniej niz powinno. poza tym kupa wyskakujacych gowien i ulatwiaczy zycia. ja podziekuje i poczekam, czy sie sprawdzi zasada kupowania co drugiego windowsa. cale szczescie, ze moge kupowac downgrady.Greg - Czw 03 Sty, 2013 Ja chyba dorosłem do Maka.
Napisałem to z Win 8. MoRToN - Pią 04 Sty, 2013 Bawiłęm się chwile w klepie to nawet mi się spodobał ale chyba najpierw postawię na próbe dzik - Pią 04 Sty, 2013 Ja czekam na dobrego lapka w stylu vaio duo 11 z lepiej rozwiązanych składaniem i łykam.
W8 z dotykiem ma sens, dobrze to działa.Yarko - Pią 04 Sty, 2013
Greg napisał/a:
Ja chyba dorosłem do Maka.
Napisałem to z Win 8.
Polecam
Napisałem to z MacBooka Pro rasta - Pią 04 Sty, 2013 Nie polecam !
Napisałem to z Samsung Galaxy Note 10.1 Bonczek - Pią 04 Sty, 2013 Polecam!
Siri napisała to za mnie PiTT - Pią 04 Sty, 2013 jakoś po testach "darmowej" windy 8 nie jestem przekonany
wiem że to była wersja testowa i pewnie nie była w 100% dopracowana, ale te okna mnie wkoorwiały
najchętniej bym wszedł w imaca, wydaje się być optymalną opcją
niestety cena macbooka pro z retiną zabija... dosłownie
http://store.apple.com/pl...ily/macbook_proEmerytRs2 - Pią 04 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
jakoś po testach "darmowej" windy 8 nie jestem przekonany
Płacisz za to? ja zawsze jeżdżę za darmo.PiTT - Pią 04 Sty, 2013 w bloku nie mam aż 8 pięter, zawsze na 1-sze jadę was79 - Sob 05 Sty, 2013
PiTT napisał/a:
jakoś po testach "darmowej" windy 8 nie jestem przekonany
wiem że to była wersja testowa i pewnie nie była w 100% dopracowana, ale te okna mnie wkoorwiały
najchętniej bym wszedł w imaca, wydaje się być optymalną opcją
niestety cena macbooka pro z retiną zabija... dosłownie
http://store.apple.com/pl...ily/macbook_pro
Dlatego dobrą opcją są firmowe kompy, gdzie wybierasz co chcesz MoRToN - Nie 06 Sty, 2013 Bezpłatna dostawa dzik - Sob 26 Sty, 2013 Kupiłem upgrade za 129PLN na starego grata hp, 2.4GHz C2D, 4GB ram.
Co ciekawe upgrade ściąga się bez zająkniecia ze spiraconego W7 który krzyczy o braku licencji