Grzesiek VTS - Czw 01 Lis, 2012 Gaydek - Czw 01 Lis, 2012 rabarbar, kupiłeś za 1200, sprzedajesz za 1300?
Proste chociaż?ziober - Czw 01 Lis, 2012
Tomcat napisał/a:
...pracuje dla idei
Teraz to się Orange nazywa Anonymous - Czw 01 Lis, 2012 Fele są jak nówki
Tak,kupiłem te fele razem z oponami za 1200,same fele chce sprzedac za 1300.Tak chce na tym zarobić.wiem ze powinnienem je teraz oddac komus z forum za darmo,a najlepiej jeszcze dorzucic kilka setek.Ale niestety jestem wrednym squrwysynem i nie potrafie sie powstrzymac przed tą transakcją która ustawi mnie na reszte życia !!!!!
Ktoś jeszcze cos??Jakies qurwa pytania czy rozterki które mógłbym rozwiac ???Młody Papież - Czw 01 Lis, 2012 Gaydek - Czw 01 Lis, 2012 Przem_106 - Czw 01 Lis, 2012
rabarbar napisał/a:
Tak,kupiłem te fele razem z oponami za 1200, same fele chce sprzedac za 1300. Tak chce na tym zarobić.Ale niestety jestem wrednym squrwysynem i nie potrafie sie powstrzymac przed tą transakcją która ustawi mnie na reszte życia !!!!!
Ktoś jeszcze cos??Jakies qurwa pytania czy rozterki które mógłbym rozwiac ???
No wiesz, oznacza to tyle, ze stracisz przez to wielu kumpli i byc moze sporo osob się od ciebie odwroci i przestanie cie lubic. Nie bedziesz dostawał pomukow i mało kto bedzie zaglądał do twojego pimpa. Przemysl to jeszcze.....Anonymous - Czw 01 Lis, 2012 Trudno,bede musiał z tym zyc,przywykłem troche,ciagle mi w zyciu nie wychodzi,taki wieczny loser ze mnieBonczek - Czw 01 Lis, 2012 Niemy - Czw 01 Lis, 2012 rabarbar, czym Ty się chłopie przejmujesz
jakby to wcześniejsze ogłoszenie sprzedaży nie było tu wklejone, to nikt nie miałby problemu z 1300zł za komplet felg Speedline 15' w stanie igła, powiedziałbym nawet, że cena byłaby raczej niska, a tak to widzisz co się dzieje
teraz tylko musiałbyś wrzucić ogłoszenie z oponami, żeby każdy "życzliwy" mógł sobie policzyć ile to ten żyt na tym zarobi
Michał - Czw 01 Lis, 2012 karwa, niech se sprzeda za ile chce te felgi. A żeście sie doyebali ....GeKo - Czw 01 Lis, 2012 No ja myślę że to była ironia Przema a nie na poważnie.Tomcat - Pią 02 Lis, 2012 Jak ktoś ma problem z tym, że chłop chce sprzedać za 1300, to najlepiej żeby udał się do sklepu z felgami i wypłacił za nowe ponad 2k. Ktoś inny będzie szczęśliwym nabywcom w nadal okazyjnej cenie.
PROSTEGaydek - Pią 02 Lis, 2012 Anonymous - Pią 02 Lis, 2012
dobra zamykamy ten temat,felg mozna szukac na allegro (za 1500pln)