ICE - In Car Entertainment - GPS - który polecacie ?
roj - Nie 23 Gru, 2012 ponawiam pytanie
Cytat:
ja do automapy muszę kupić samą maszynkę do używania. mialem peyinga i działał świetnie póki działał
teraz się wiesza, ma ciągłe problemy z łapaniem sygnału, czasem nie działa wejście ładowarki, generalnie śmieć (może ktoś chce kupić? nówka sztuka, mistrz działa! )
więc pytanie, coś za co nie wydam worka kasy, nie musi mieć dużego wyświetlacza i powinien mieć sterowanie głosem.
M - Nie 23 Gru, 2012 Niema takiego, musisz jeździć z papierowymi mapami Młody Papież - Pon 24 Gru, 2012 ja bardzo lubię papierowy mapy... w sumie bardziej atlasybizon - Pon 24 Gru, 2012 albo globusy. plus taki, ze relatywnie malo zajmuje a masz mapy calego swiata.Młody Papież - Pon 24 Gru, 2012 M - Pon 24 Gru, 2012 Bart - Pon 24 Gru, 2012
Młody Papież napisał/a:
ja bardzo lubię papierowy mapy... w sumie bardziej atlasy
+1 roj - Pon 24 Gru, 2012 pomuki będą leżały pod choinkoo Jakarti - Czw 27 Gru, 2012
Bart napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
+1
dołanczam!
gdyz navi jest spoko do miasta - w trasie taki atlas wygodniejszy dla mnie - nie ma nic lepszego jak patrzenie na navi na autostradzie przy sporej predkosci i celowanie w prawidłowy zjazd Bonczek - Czw 27 Gru, 2012 Dlatego asystent pasa w automapie jest mistrz! roj - Czw 27 Gru, 2012
Jakarti napisał/a:
Bart napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
+1
dołanczam!
gdyz navi jest spoko do miasta - w trasie taki atlas wygodniejszy dla mnie - nie ma nic lepszego jak patrzenie na navi na autostradzie przy sporej predkosci i celowanie w prawidłowy zjazd
temat "gps - który polecacie" więc szeryfie śfieć przy quadem.. Maciusiowy - Czw 27 Gru, 2012
Bonczek napisał/a:
Dlatego asystent pasa w automapie jest mistrz!
+1
dlatego każda (nawet b.stara) nawigacja, informuje o zjeździe z autostrady dobre kilka kilometrów wcześniej (więc nie wiem jak 'sporą' prędkością trzeba było by jechać, żeby to przegapić) Bonczek - Czw 27 Gru, 2012 Chodzi mi bardziej o multirozjazdy, rozjazdy w rozjazdach i do rozjazdu i takie, takie Jakarti - Pią 28 Gru, 2012
Roj napisał/a:
temat "gps - który polecacie" więc szeryfie śfieć przy quadem..
a Ty jeszcze płaczesz po warnie?
zebym nie zaczał szukać innych "wykroczeń" M - Pią 28 Gru, 2012 Roj kup sobie jakiś tani tablet z gpsem i zainstaluj automapę na androida.