To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - 306gti-6/xsara vts Poprawianie zawieszenia??

Muzykant - Nie 23 Gru, 2012

Kamill napisał/a:
roj napisał/a:
Kamill napisał/a:
Muzykant napisał/a:
Roj, a co do RS'a Ci potrzeba :P

Kratka nawiewu :faja:

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

dawał ktoś linka do jakieś polskiej firmy co ma 5 rzeczy na krzyż w ofercie ale między innymi poli do przednich wahaczy clio sporta. ja pewnie zamówię prędzej czy później i pewnie tyle "utwardzaczy" ale myślę że parę clio sportów na forum będzie grubiej poliuretanowane w tym sezonie :faja:

Maja i clio i xsare
http://www.strongflex.vot...uemart&Itemid=1

Rewelacja, do Xsary maja tylko tuleje przednie ktore sie nie zuzywaja i gumki staba, nie maja tego czego potrzebuje..

Vlodarsky - Nie 23 Gru, 2012

:faja:
Muzykant - Nie 23 Gru, 2012

:jupi:
Chloru - Wto 25 Gru, 2012

Maciek, bo to czego szukasz jest tutaj http://www.powerflex.co.uk/products/306-324/1.html ;-)
Muzykant - Śro 26 Gru, 2012

z opinii mojego mechaniora sa mega ujowe, wiec nie ma sensu przeplacac...
Chloru - Śro 26 Gru, 2012

Muzykant, rok i parę imprez u mnie wytrzymały. Dodatkowo zmieniają KWSZ. Co w nich takiego niedobrego zdaniem Twojego mechanika? Darek jak montował to nie przeklinał :faja:

Problemem bylo to ze w prawie 200 konnej xsarze po 2 startach sie poddaly...

Muzykant, co to znaczy poddały się? Tam się może wykruszyć/wytrzeć ten poliuretan jak ktoś w niego mocno jebnie albo nie będzie prawidłowo zamontowany.

W seryjnej Xsarze na dobrej cywilnej oponie (SZ90) jeździ to i scen nie robi od ~30 tysięcy km. Przeżyło Ułęż, Kielce, kilka razy Rudniki i kreatywną jazdę po naszych dziurawych drogach.

BTW masz albo planujesz 200 KM i slicka w najbliższej przyszłości? ;-)

nie mam, nie bede mial, poza tym nie dam 2 stowek za tulejke, jeszcze mnie poyebalo do konca...

Jestem poyebany :lol2: :rotfl:
Muzykant - Pon 14 Sty, 2013

Zblizamy sie do wykonania planu, poli zamawiane beda w olkuszu, pozostaje jedna kwestia, dosc wazna zreszta, jaka Twardosc zrobic ??
GeKo - Pon 14 Sty, 2013

80 Shore Tyle wynosi max dopuszczalne dla aut grupy N, ale jeśli to na pojeżdżawki fura to idź w 90 Shore, 100 Sh odpawiada twardości betonu.

generalnie fura na codzien, ale fajnie jakby ciut bardziej zwarte bylo ;)
Niemy - Pon 14 Sty, 2013

ja od nich brałem czerwone, czyli te miększe, jest lajtowo

ja sie chyba nastawie na 85Sha