dawał ktoś linka do jakieś polskiej firmy co ma 5 rzeczy na krzyż w ofercie ale między innymi poli do przednich wahaczy clio sporta. ja pewnie zamówię prędzej czy później i pewnie tyle "utwardzaczy" ale myślę że parę clio sportów na forum będzie grubiej poliuretanowane w tym sezonie
Rewelacja, do Xsary maja tylko tuleje przednie ktore sie nie zuzywaja i gumki staba, nie maja tego czego potrzebuje..Vlodarsky - Nie 23 Gru, 2012 Muzykant - Nie 23 Gru, 2012 Chloru - Wto 25 Gru, 2012 Maciek, bo to czego szukasz jest tutaj http://www.powerflex.co.uk/products/306-324/1.htmlMuzykant - Śro 26 Gru, 2012 z opinii mojego mechaniora sa mega ujowe, wiec nie ma sensu przeplacac...Chloru - Śro 26 Gru, 2012 Muzykant, rok i parę imprez u mnie wytrzymały. Dodatkowo zmieniają KWSZ. Co w nich takiego niedobrego zdaniem Twojego mechanika? Darek jak montował to nie przeklinał Muzykant - Śro 26 Gru, 2012 Problemem bylo to ze w prawie 200 konnej xsarze po 2 startach sie poddaly...Chloru - Śro 26 Gru, 2012 Muzykant, co to znaczy poddały się? Tam się może wykruszyć/wytrzeć ten poliuretan jak ktoś w niego mocno jebnie albo nie będzie prawidłowo zamontowany.
W seryjnej Xsarze na dobrej cywilnej oponie (SZ90) jeździ to i scen nie robi od ~30 tysięcy km. Przeżyło Ułęż, Kielce, kilka razy Rudniki i kreatywną jazdę po naszych dziurawych drogach.
BTW masz albo planujesz 200 KM i slicka w najbliższej przyszłości? Muzykant - Śro 26 Gru, 2012 nie mam, nie bede mial, poza tym nie dam 2 stowek za tulejke, jeszcze mnie poyebalo do konca...Chloru - Śro 26 Gru, 2012 Jestem poyebany Muzykant - Pon 14 Sty, 2013 Zblizamy sie do wykonania planu, poli zamawiane beda w olkuszu, pozostaje jedna kwestia, dosc wazna zreszta, jaka Twardosc zrobic ??GeKo - Pon 14 Sty, 2013 80 Shore Tyle wynosi max dopuszczalne dla aut grupy N, ale jeśli to na pojeżdżawki fura to idź w 90 Shore, 100 Sh odpawiada twardości betonu.Muzykant - Pon 14 Sty, 2013 generalnie fura na codzien, ale fajnie jakby ciut bardziej zwarte bylo Niemy - Pon 14 Sty, 2013 ja od nich brałem czerwone, czyli te miększe, jest lajtowoMuzykant - Pon 14 Sty, 2013 ja sie chyba nastawie na 85Sha