np. podniesienie lewarka skrzyni do gory o kilka cm Przem_106 - Pią 28 Gru, 2012 A przede wszystkim koła w kolorze białym, to jest bardzo ważneradzio - Pią 28 Gru, 2012
Przem_106 napisał/a:
A przede wszystkim koła w kolorze białym, to jest bardzo ważne
biale felgi juz mam, nawet rajdowe chlapacze sa. teraz kolej na carbodeche.GeKo - Pią 28 Gru, 2012
radzio napisał/a:
GeKo napisał/a:
ja sobie nie przypominam żadnego auta klasy A8 z dechą z carbonu bodajże oprócz kilku WRC.
deche i tak trzeba zrobic, a, ze technika worka prozniowego mnie nie przeraza, to chetnie bym sprobowal wykonac takie cudo samodzielnie.
Anglia się rządzi swoimi prawami, ja tam widziałem clio 2 na 4 gwizdkach z sekwą, a to się nie mieści w żadnym homo Agr.
Mają np klasę coś w rodzaju S1400.
Robiłeś coś w vacuum bag? czy widziałeś na Y2b i chcesz zrobić?
Osobiście nie polecam, bo wizualnie będzie słabo, i z masą też średnio. tzn na pewno trochę lepiej niż przy let way-up.rasta - Pią 28 Gru, 2012 No i bez floka nie da rady bo carbon się pięknie odbija w przedniej szybie radzio - Pią 28 Gru, 2012
GeKo napisał/a:
radzio napisał/a:
GeKo napisał/a:
ja sobie nie przypominam żadnego auta klasy A8 z dechą z carbonu bodajże oprócz kilku WRC.
deche i tak trzeba zrobic, a, ze technika worka prozniowego mnie nie przeraza, to chetnie bym sprobowal wykonac takie cudo samodzielnie.
Anglia się rządzi swoimi prawami, ja tam widziałem clio 2 na 4 gwizdkach z sekwą, a to się nie mieści w żadnym homo Agr.
Mają np klasę coś w rodzaju S1400.
Robiłeś coś w vacuum bag? czy widziałeś na Y2b i chcesz zrobić?
Osobiście nie polecam, bo wizualnie będzie słabo, i z masą też średnio. tzn na pewno trochę lepiej niż przy let way-up.
akurat w lhd gc8 z prodrivu tak samo decha wyglada. na zywo widzialem m.in. oryginalna tte st205 i tez byl carbon.
robilem jakies tam pierdoly i jakosc w stosunku do poniesionych kosztow byla bardzo zadowalajaca. domyslam sie, ze da sie zrobic duzo taniej i lzej ale po zupelnie innej cenieGeKo - Pią 28 Gru, 2012 Infuzja nie podnosi znacząco kosztów, a jakością zbliża do prepregów. Nawet Boeing odszedł miejscami od prepregów na rzecz infuzji.
Największy koszt to dobrze wykonany model i forma.Niemy - Pią 28 Gru, 2012 plus pompa rasta - Pią 28 Gru, 2012 Pompa musi być