saxorulez - Wto 05 Wrz, 2006 ruskierulez - to jest niepowtarzalny samk..
ale rzadko na mieście można trafić dobre ruskie.. tak zeby ciasto nie rozgotowane było itd.Michał - Wto 05 Wrz, 2006
psvts napisał/a:
mięsorulez
buehhahahahhahahM - Wto 05 Wrz, 2006 OOOO ruskie wygrywają... go go ruskie.Vlodarsky - Wto 05 Wrz, 2006 kapusta i grzyby po tym jest dopiero wojna strick - Wto 05 Wrz, 2006 Ja najbardziej z mięsem! Następne w kolejce ruskie.
Właśńie otwarli u mnie w mieście "Pierogranie", chciałem iść w piątek przetestować ale żadnego stolika nie było wolnego, a ludzie czekali 45 minut na pierogi!Anonymous - Wto 05 Wrz, 2006 tylko ruskie106 - Wto 05 Wrz, 2006 jedne z lepszych pierogow w kr mozna zjesc w ukrainskiej restauracji
na kanoniczej - za 25zeta jest polmisek z mixem dla 2 osob - pierogi z:
miesem, kapusta i grzybami, ruskie, kasza gryczana i z serem - polecam.saxorulez - Wto 05 Wrz, 2006
106 napisał/a:
ow w kr mozna zjesc w ukrainskiej restauracj
czy to jest obok rzeczki, za mostkiem/wiaduktem w prawo. W jedej sali mniejszej jest kominek, mały ogródek na zewnątrz i fotki znanych osób które były w środku???106 - Wto 05 Wrz, 2006 yyy raczej nie bardzo - to ulica rownoległa do grodzkiej ... wejscie na nią
jest np. od wawelu /nie od strony wisły/ knajpa jest w kamienicy, wchodzi
sie przez brame jest tam ogodek, a w lokalu nigdy nie bylem bo zawsze
w ogodku siedzimysaxorulez - Wto 05 Wrz, 2006 to gdzie indziej jadłem pierogi.. Anonymous - Śro 06 Wrz, 2006 z habaninom som najlepszejsze :569:Anonymous - Śro 06 Wrz, 2006 jak to miło patrzeć ,że pierogi ruskie wygrywają M - Śro 06 Wrz, 2006 Sluchajcie ja proponuje spot pierogowy
Tylko gdzie i jak?
Ktos zna fajne miejsce w wwa? Jakis bar mleczny? saxorulez - Śro 06 Wrz, 2006 o.. very good..
spot pierogowy..
tylko gdzie..
wiem że obok sofii jest pijalnia czekolady wedla i obok tej pijalni od strony gromady jest pierogarnia..saxorulez - Śro 06 Wrz, 2006 nie jadłem tam..
w piasecznie jest też bardzo dobra - rajdowe klimaty w środku.
jadłem tam kiedyś.
Przy CPN w stronę magdalenki...