To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Biały Kondom

Mrozu - Pon 07 Sty, 2013

arssss napisał/a:
grubo żeś poszedł ;D

Już mnie przebili :rotfl:

arssss - Pon 07 Sty, 2013

Wiem :faja:
M - Pon 07 Sty, 2013

To gimbaza podbija :rotfl:
was79 - Pon 07 Sty, 2013

siema napisał/a:
Ja bym się na waszym miejscu zastanowił, sprzedający nie wygląda na zbyt rzetelnego:

"aukcjoner1957 (16) ( Kupujący ) Negatywny sob 25 cze 2011 01:28:34 CEST1663767738 Pokaż
żenada - wylicytowalem przedmiot uzytkownika ktory wystawial go na allegro, po czym zero kontaktu, po kontakcie z mojej strony sprzedajacy powiedzial ze sprzedal komus innemu...poza aukcja ..nie traktuje powaznie licytacji. nie polecam
"

Dostał to za te słynne nalepki :rotfl:

Pirania - Pon 07 Sty, 2013

Czesiu, zlituj się, weź popraw ten tekst :D czcionki nie było mniejszej :rotfl: ??

chyba, że to taka taktyka, żeby ktoś tego przypadkiem nie chciał przeczytać

Młody Papież - Pon 07 Sty, 2013

tak?
Kenet - Pon 07 Sty, 2013

Mieliśmy kiedyś upalanie Astrowe na Wyrazowie. I jeden z organizatorów w ramach gestu przyjaźni udostępnił złożone w 3 dni auto do upalania - jeździł kto chciał i jak chciał.

Może odkupimy celicę i to będzie trackdayowe taxi, możnaby ją zostawiać w lesie przy Ułęży, albo na parkingu na Bliskiej i gdyby ktoś chciał sobie pojechać TD to tylko przyjeżdża, tankujemy i ogień?

Silnik z gwarancją na 21 lat, więc moim zdaniem idealna baza na takie coś.

Ewentualnie jest jeszcze opcja wyjazdu na Wrak Race :> http://www.wrak-race.pl/

wasq - Pon 07 Sty, 2013

Kenet napisał/a:
Mieliśmy kiedyś upalanie Astrowe na Wyrazowie. I jeden z organizatorów w ramach gestu przyjaźni udostępnił złożone w 3 dni auto do upalania - jeździł kto chciał i jak chciał.

Może odkupimy celicę i to będzie trackdayowe taxi, możnaby ją zostawiać w lesie przy Ułęży, albo na parkingu na Bliskiej i gdyby ktoś chciał sobie pojechać TD to tylko przyjeżdża, tankujemy i ogień?

Silnik z gwarancją na 21 lat, więc moim zdaniem idealna baza na takie coś.

Ewentualnie jest jeszcze opcja wyjazdu na Wrak Race :> http://www.wrak-race.pl/

to jest fajny pomysl my zrobilismy zimowa kzk-e kupilismy boba za 300 zeta zrzucalo sie 15 osob pojezdilismy a nastepnego dnia na zlom ;) dodam ze byl to nadgnity elegant nie zaden rodzyn :)

PiTT - Pon 07 Sty, 2013

prze zemnie
o_O

anjas - Pon 07 Sty, 2013

no, podobno autko ma parcie z Czesława, cokolwiek to znaczy :D
Jakarti - Pon 07 Sty, 2013

to ja się poznęcam chwilę ;)

Sprzedaje dziś - jutro już nie?
prze zemnie;
wydmuchało uszczelką pod głowicą - eeee?
przed wymienieniem;
Wstawiłem je do znajomego warsztatu gdzie przed wymienieniem uszczelki głowica powędrowała do CRG w Olsztynie , gdzie po kompleksowym sprawdzeniu głowicy (ciśnieniowe na gorąco ) okazało się ze trzeba frezować gniazda zaworowe ,zrobiliśmy fula - mistrzostwo zdania wielokrotnie złożonego!!
Więc mamy - nie zaczynamy zdania od "więc"
Na warsztacie - fajnie mieć pracowników na dachu

także ten ;)

wasq - Pon 07 Sty, 2013

Jakarti napisał/a:
to ja się poznęcam chwilę ;)

Sprzedaje dziś - jutro już nie?
prze zemnie;
wydmuchało uszczelką pod głowicą - eeee?
przed wymienieniem;
Wstawiłem je do znajomego warsztatu gdzie przed wymienieniem uszczelki głowica powędrowała do CRG w Olsztynie , gdzie po kompleksowym sprawdzeniu głowicy (ciśnieniowe na gorąco ) okazało się ze trzeba frezować gniazda zaworowe ,zrobiliśmy fula - mistrzostwo zdania wielokrotnie złożonego!!
Więc mamy - nie zaczynamy zdania od "więc"
Na warsztacie - fajnie mieć pracowników na dachu

także ten ;)

tera to smiglem moze zakrecic bo juz sie ludzie o fure bija :]

Miniac - Pon 07 Sty, 2013

Pierwszy! :]
Anonymous - Pon 07 Sty, 2013

Kusi mnie ten wrak race,chyba zalicytuje
Anonymous - Pon 07 Sty, 2013

Widzę ze naprawdę , któryś z was chce kupić tą celikę