Już mnie przebili arssss - Pon 07 Sty, 2013 Wiem M - Pon 07 Sty, 2013 To gimbaza podbija was79 - Pon 07 Sty, 2013
siema napisał/a:
Ja bym się na waszym miejscu zastanowił, sprzedający nie wygląda na zbyt rzetelnego:
"aukcjoner1957 (16) ( Kupujący ) Negatywny sob 25 cze 2011 01:28:34 CEST1663767738 Pokaż
żenada - wylicytowalem przedmiot uzytkownika ktory wystawial go na allegro, po czym zero kontaktu, po kontakcie z mojej strony sprzedajacy powiedzial ze sprzedal komus innemu...poza aukcja ..nie traktuje powaznie licytacji. nie polecam
"
Dostał to za te słynne nalepki Pirania - Pon 07 Sty, 2013 Czesiu, zlituj się, weź popraw ten tekst czcionki nie było mniejszej ??
chyba, że to taka taktyka, żeby ktoś tego przypadkiem nie chciał przeczytaćMłody Papież - Pon 07 Sty, 2013 tak?Kenet - Pon 07 Sty, 2013 Mieliśmy kiedyś upalanie Astrowe na Wyrazowie. I jeden z organizatorów w ramach gestu przyjaźni udostępnił złożone w 3 dni auto do upalania - jeździł kto chciał i jak chciał.
Może odkupimy celicę i to będzie trackdayowe taxi, możnaby ją zostawiać w lesie przy Ułęży, albo na parkingu na Bliskiej i gdyby ktoś chciał sobie pojechać TD to tylko przyjeżdża, tankujemy i ogień?
Silnik z gwarancją na 21 lat, więc moim zdaniem idealna baza na takie coś.
Ewentualnie jest jeszcze opcja wyjazdu na Wrak Race http://www.wrak-race.pl/wasq - Pon 07 Sty, 2013
Kenet napisał/a:
Mieliśmy kiedyś upalanie Astrowe na Wyrazowie. I jeden z organizatorów w ramach gestu przyjaźni udostępnił złożone w 3 dni auto do upalania - jeździł kto chciał i jak chciał.
Może odkupimy celicę i to będzie trackdayowe taxi, możnaby ją zostawiać w lesie przy Ułęży, albo na parkingu na Bliskiej i gdyby ktoś chciał sobie pojechać TD to tylko przyjeżdża, tankujemy i ogień?
Silnik z gwarancją na 21 lat, więc moim zdaniem idealna baza na takie coś.
to jest fajny pomysl my zrobilismy zimowa kzk-e kupilismy boba za 300 zeta zrzucalo sie 15 osob pojezdilismy a nastepnego dnia na zlom dodam ze byl to nadgnity elegant nie zaden rodzyn PiTT - Pon 07 Sty, 2013 prze zemnie anjas - Pon 07 Sty, 2013 no, podobno autko ma parcie z Czesława, cokolwiek to znaczy Jakarti - Pon 07 Sty, 2013 to ja się poznęcam chwilę
Sprzedaje dziś - jutro już nie?
prze zemnie;
wydmuchało uszczelką pod głowicą - eeee?
przed wymienieniem;
Wstawiłem je do znajomego warsztatu gdzie przed wymienieniem uszczelki głowica powędrowała do CRG w Olsztynie , gdzie po kompleksowym sprawdzeniu głowicy (ciśnieniowe na gorąco ) okazało się ze trzeba frezować gniazda zaworowe ,zrobiliśmy fula - mistrzostwo zdania wielokrotnie złożonego!!
Więc mamy - nie zaczynamy zdania od "więc"
Na warsztacie - fajnie mieć pracowników na dachu
także ten wasq - Pon 07 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
to ja się poznęcam chwilę
Sprzedaje dziś - jutro już nie?
prze zemnie;
wydmuchało uszczelką pod głowicą - eeee?
przed wymienieniem;
Wstawiłem je do znajomego warsztatu gdzie przed wymienieniem uszczelki głowica powędrowała do CRG w Olsztynie , gdzie po kompleksowym sprawdzeniu głowicy (ciśnieniowe na gorąco ) okazało się ze trzeba frezować gniazda zaworowe ,zrobiliśmy fula - mistrzostwo zdania wielokrotnie złożonego!!
Więc mamy - nie zaczynamy zdania od "więc"
Na warsztacie - fajnie mieć pracowników na dachu
także ten
tera to smiglem moze zakrecic bo juz sie ludzie o fure bija Miniac - Pon 07 Sty, 2013 Pierwszy! Anonymous - Pon 07 Sty, 2013 Kusi mnie ten wrak race,chyba zalicytujeAnonymous - Pon 07 Sty, 2013 Widzę ze naprawdę , któryś z was chce kupić tą celikę