Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] zestaw opon dla ubogiego upalacza
Kenet - Sob 12 Sty, 2013 To nie moje buty, biel sznurowadeł w sumie zastanawiająca, mogę zapytać co jak za ile EmerytRs2 - Nie 13 Sty, 2013 Roj, może masz do oddania jakieś ciężary na siłkę?
ps. mam ławeczkę do oddania, lite drewno zimowana w ogródku, wzór kościelny prosty.Cartoon - Nie 13 Sty, 2013
Czesio napisał/a:
Roj , na którym TD będziesz bo widze musimy wyjaśnic sobie pewne sprawy ...
nie ważne, na którym będzie Roj - przecież Ty i tak nie dojedziesz Greg - Nie 13 Sty, 2013 Ile za R1R? Wstępnie rezerwuję, na poważnie.
I daj foto plz ;]roj - Nie 13 Sty, 2013 R1R dobrze dojechane, ale coś tam jeszcze bieżnik widać.
Były do jazdy na co dzień a nie na upalanie więc jednak inny stopień skatowania
myślę, że jak ktoś lekko dotnie to jeszcze w deszczu trochę polata.
cena za same r1r 300 i dorzucam gratis profile (chyba, że ktoś nie chce to nie dorzucę )
a póki co Mrozu chyba bierze więc zobaczymy czy potwierdzi bo może już pozamiatane.
edit: sprzedane.Rasputin - Nie 13 Sty, 2013 Ile km przejechałeś na tych R1R,że juz takie łyse?roj - Nie 13 Sty, 2013 jeden Radom zeszłoroczny na nowych (i to zjadło ich połowę ) i ten letni sezon na co dzień (pewnie >5 tys. km głównie po Warszawie).
Generalnie kozak opony ale NIE ZAKŁADAĆ na upalanie na suchy, czysty asfalt, tym bardziej jak jest ciepło
ogólnie byłem zadowolony z nich, pewnie kupię następny komplet teraz już wyłącznie do jazdy codziennej.Michał - Nie 13 Sty, 2013
Czesio napisał/a:
Roj , na którym TD będziesz bo widze musimy wyjaśnic sobie pewne sprawy ...
Barejka - Pon 14 Sty, 2013 czesiek jakbys chcial wiem gdzie roj parkuje clio Anonymous - Pon 14 Sty, 2013 Dawaj PW bo jutro będę w Wawce .Barejka - Pon 14 Sty, 2013 takiego wała o ktorej bedziesz i czym, piwo moze by jakie wypil Anonymous - Pon 14 Sty, 2013 Chłopcze ja będę służbowo , a za bardzo w pracy chlać nie mogę Bart - Pon 14 Sty, 2013 Barejka - Pon 14 Sty, 2013 służba nie drużbaJakarti - Pon 14 Sty, 2013 trzeba pomyslec gdzie teraz wymieniają nawierzchnię i liczyć , ze akurat tam będzie Czesio