HH.ORG na Torze - [HH.org TrackDay] Tor Poznań 2013
Kenet - Czw 31 Sty, 2013 Różniło się głównie ceną (350 zł - kafra 100 zł więcej jak Uensz!!!) i tym, że było więcej nagród.
Na koniec imprezy był jeszcze Real Race - czyli wyścig kilku(nastu) aut ze startu lotnego na 3-4 okrążenia.Anonymous - Czw 31 Sty, 2013 Będzie dobrze, wszyscy będą zadowoleni... też wolałbym się dopisać do WST - kiedyś trzeba pojechać te 1 RealRace Gaydek - Czw 31 Sty, 2013 Czy jedzie z nami kubas? Pirania - Czw 31 Sty, 2013 uwielbiam to napięcie styczniowe rajdoffców na czerwcowe upalanie tylko spokój nas uratuje
będziemy dawać cynk, jak tylko będzie coś wiadomo z WSTM - Czw 31 Sty, 2013 Tak, podniecamy się pół roku wcześniej, żadnego spokoju nam nie potrzeba PieQt - Czw 31 Sty, 2013 Mnie real race nie interesuje, wiec jak dla mnie to egalM - Czw 31 Sty, 2013 W sumie to już nie mogę się doczekać. Zjem jakiś stoperan przed zwiedzaniem toru.PieQt - Czw 31 Sty, 2013
M napisał/a:
W sumie to już nie mogę się doczekać. Zjem jakiś stoperan przed zwiedzaniem toru.
Ale przyspieszenia takiego dostałeś, jakby turbina zaczęła dmuchacGaydek - Czw 31 Sty, 2013
M napisał/a:
W sumie to już nie mogę się doczekać. Zjem jakiś stoperan przed zwiedzaniem toru.
I przypomnij sobie jaki masz nick M - Czw 31 Sty, 2013 Gaydku Gaydku Gaydek - Czw 31 Sty, 2013
Tor Poznań Track Day napisał/a:
HA! W końcu mamy zatwierdzony harmonogram imprez w sezonie 2013!!!
Są nieznaczne zmiany w stosunku do opublikowanego wcześniej
Rejestracja wkrótce:) Będzie również rewolucja cenowa ... ale o tym już niedługo
M - Pią 01 Lut, 2013 Rabarbarro pasuje Ci jakis termin? rasta - Pią 08 Lut, 2013 Dobra, jest potwierdzony termin,, WST startuje z grubej rury, pierwsza runda Pozen 7 kwietnia - ja yebie będzie gruboooo M - Pią 08 Lut, 2013
Ja się piszę.Kenet - Pią 08 Lut, 2013 Proszę mnie wpisać od razu!