dzień dobry Jakarti - Wto 05 Lut, 2013 pko bank polski
anjas napisał/a:
dzień dobry
M - Wto 05 Lut, 2013 dzień dobry Andrzeju Ryba - Wto 05 Lut, 2013
anjas napisał/a:
Ryba odnawiał?
Andrzeju, rozwiń proszę Bart - Wto 05 Lut, 2013 Ryba, już nie pamiętasz jak to u jednej pani remont robiłeś? Ryba - Wto 05 Lut, 2013
Nie załapałem.
E: pani miała potencjał, zjebałem to Greg - Wto 05 Lut, 2013 Ceny w Wawie sa pok*rwione.
A na tym kwadracie widzę gustowne plastikowe płytki udające cegłę w kuchni. anjas - Wto 05 Lut, 2013
Bart napisał/a:
Ryba, już nie pamiętasz jak to u jednej pani remont robiłeś?
O to to to to Anonymous - Wto 05 Lut, 2013 Właśnie tego się boje myśląc o słoikowaniu w Warszawie .
Jak tu samemu utrzymać takie mieszkanie no raczej niemożliwe . Więc trzeba by jakiegoś wspołokator/kę a tacy zazwyczaj lubią alkohol zabawę i inne używki a wtedy nie ma czasu na pracę tak mi się wydaje Vlodarsky - Wto 05 Lut, 2013 W 2011 albo 2012 na starówce jakieś duże mieszkanie się sprzedało za 44 tys za metr. Informacja tak stara, że tylko ta kwota za metr mi utkwiła w głowie.Kuner - Wto 05 Lut, 2013 Narzekacie że drogo, a i tak wszystko poszło w dół. Obecnie dojrzałem do związania się z moją kobietą na zawsze, czyli do wzięcia kredytu (nic podobno tak nie wiąże) i jak oglądam ceny segmentów gdzieś pod Raszynem (czytaj - 10km) to jestem w mega szoku jakie to tanie. Pamiętam jak jakieś 2-3 lata temu o tym myślałem to ceny były o 50% wyższe.
Aha... białołęka i tak zabija - ceny jak w Grójcu Barejka - Wto 05 Lut, 2013 Czesio, kolega z pracy ostatnio wynajal na pradze cos nie daleko wilenskiego, wiec komunikacja do centrum szybka za 1100, szukal dosc dlugo. Ale jak dzwonilismy szukajc cos do 1000zl plus oplaty oddzielnie to dojazd zazwyczaj zajmowal najmniej godzine do centrum Anonymous - Wto 05 Lut, 2013
Barejka napisał/a:
milenskiego
czy chodziło o Wileński?
Vlodarsky napisał/a:
W 2011 albo 2012 na starówce jakieś duże mieszkanie się sprzedało za 44 tys za metr. Informacja tak stara, że tylko ta kwota za metr mi utkwiła w głowie.
W http://www.zlota44tower.com/ na samej górze były 2 apartamenty po ca. 300m i cena... >30tys/m^2. Cuuuuuudnie Anonymous - Wto 05 Lut, 2013
Barejka napisał/a:
Czesio, kolega z pracy ostatnio wynajal na pradze cos nie daleko milenskiego, wiec komunikacja do centrum szybka za 1100, szukal dosc dlugo. Ale jak dzwonilismy szukajc cos do 1000zl plus oplaty oddzielnie to dojazd zazwyczaj zajmowal najmniej godzine do centrum