Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Sprzedam] Seat Leon 1P Cupra
GeKo - Czw 07 Lut, 2013 Passenger, Jak coś ma 5 furtek, kanapę z tyłu i nie ma klatki to jest dupowozem A to że szybkim no cóż Passenger - Czw 07 Lut, 2013 Ups... To Cupra miała pimpa w złym dziale...
Teraz nie będzie 5 furtek... Ale IsoFix z tyłu się znajdzie...Bart - Czw 07 Lut, 2013 co kupujesz?Passenger - Czw 07 Lut, 2013 Jak będzie pewne na 100% to się pochwalę... Gaydek - Czw 07 Lut, 2013 Tzn. co teraz będzie? Młody Papież - Pią 08 Lut, 2013 co teraz będzie na banerze?M - Pią 08 Lut, 2013 Białe minimi - Pią 08 Lut, 2013
GeKo napisał/a:
Passenger, Jak coś ma 5 furtek, kanapę z tyłu i nie ma klatki to jest dupowozem
...a jak coś ma 2 miejsca i ma być tak szybkie jak to możliwe - na uj ma mieć napęd na niewłaściwe koła, czy metry wysokości i dziurę w dupie od zderzaka aż po dach?Walle - Pią 08 Lut, 2013 jak isofix to coś na cielaku i na leniuchu? Passenger - Pią 08 Lut, 2013 Dokładnie... TomsoN - Czw 14 Lut, 2013 Auto ma teraz blachy CT? I stało jakąś godzinę temu w Toruń Plaza? Jeśli tak to przedobrze wygląda na tym kole. Pozdrawiam Passenger - Czw 14 Lut, 2013 Zgadza się Jak jest czyste prezentuje się jeszcze lepiej Passenger - Czw 21 Lut, 2013 Nowa cena... 55 tys ! antoś - Czw 21 Lut, 2013 Mam pytanie: jakie wrażenia po założeniu stabilizatorów Eibacha? W codziennym użytkowaniu nie podskakuje itp?? Z tego co wiem mam w GTI to samo zawieszenie co było w Cuprze w serii. Zastanawiam się nad stabami właśnie, tylko nie chciałbym żeby jakoś negatywnie wpłynęły na komfort jazdy po miejskich dziurach bo i tak już mam deskę (B8 i sportline).Passenger - Czw 21 Lut, 2013 Nie pamiętam, żebym jakoś narzekał na "komfort" po założeniu stabów... Myślę, że przy Twoim zestawie nie poczujesz większej różnicy w komforcie...