Prędkość max to ok 145km/h oraz przyśpieszenie poniżej 7,5 sek!!!!
tiaaaaa
podane na szacunkowo, bez plynow i kierowcy Bart - Śro 13 Lut, 2013 to bardziej prawdopodobne pcs - Śro 13 Lut, 2013 ja sobie przegladam ciagle oferty dragsterow, bo ciagle sie waham miedzy moto a skuterem, niestety za italjeta troche zmodzonego w UK trzeba 2tysGBP wydac ..., za 10 letni skuter.
Tyle ze on naprawde zrobi 100km ponizej 6sBart - Śro 13 Lut, 2013 Swego czasu w Niemcach szukałem dłubanych dragsterów, są faktycznie wpytę szybkie, ale faktycznie - 2000€ trzeba wydać...pcs - Śro 13 Lut, 2013 ta sztuka jest moim faworytem, choc niedlubana. Tyle ze w cenie tej 13 letniej motorynki to moge kupic kawasaki w650 w stanie igla. W Polszy idzie kupic blizniacza gillere runner za 5tys w dobrym stanie.
Bonczek - Śro 13 Lut, 2013 To ja mam eksperckie pytanie. Skuterzyna odpalała, śmigała, trochę postała i nieodpala, a jak już odpali to przy dodaniu gazu gaśnie.
Aku dobre, paliwa pod korek (tak też było przez cały okres postoju). Nowa świeca i będzie hulał?
To moje pierdzikółko - koreański Sym Fiddle 50 (zmieniony wariator i moduł śmiga ~80km/h).
Bart - Śro 13 Lut, 2013 Niech pochodzi paręnaście minut na wolnych obrotach to mu przejdzie;)Michał - Śro 13 Lut, 2013 bonczur - to jest normalne.
Pochodzi z 3 min na "wolnych" i bedzie git