Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - fotel z uchami do jazdy po ulicy - tak czy nie?
EmerytRs2 - Pon 18 Lut, 2013 mam 2-szt fedki 595 rs 195/50/15 nowki, cena 550,-zł za obydwiemi - Pon 18 Lut, 2013
ŁukaszS3 napisał/a:
112mm.
a to nie jest dużo? W tojce fotel musi leżeć na podłodze bezpośrednio. Spróbuję zmierzyć w domu.
EmerytRs2 napisał/a:
mam 2-szt fedki 595 rs 195/50/15 nowki, cena 550,-zł za obydwie
spoko guma, ale nie mój poziom cenowy niestety.Anonymous - Pon 18 Lut, 2013
mi napisał/a:
ŁukaszS3 napisał/a:
112mm.
a to nie jest dużo? W tojce fotel musi leżeć na podłodze bezpośrednio. Spróbuję zmierzyć w domu.
Joł , zmierz w tojce , bo w domu trochę wyżej się siedzi !fydi - Pon 18 Lut, 2013 Rozumiem, że opony mają być letnie? Mam 4 dunlopy Sport Fastresponse w tym rozmiarze. http://www.oponeo.pl/mode...rt-fastresponse
Są używane, ale nie wyglądają na zajechane. Jeżeli będziesz w ogóle nimi zainteresowany, to zrobię jakieś sweet focie(oponom oczywiście).ŁukaszS3 - Pon 18 Lut, 2013
mi napisał/a:
Mocowanie jest najniżej zrobione jak się tylko dało, bo sam miałem ten problem żeby zmieścić dwa "uszale" do saxo przy moim wzroście 186cm. Najniższy otwór w mocowaniu ma 40 mm odległości od podłoża, najwyższy 100mm...Kenet - Pon 18 Lut, 2013 Mój kolega ma coś takiego:
Kod:
195/50R15 82W Bridgestone RE002 Adrenaline, mam ostatnie 4 sztuki zupełnie NOWE DOT 5011
CENA 230 zł/sztk. jak ktoś chce komplet to 900 zł juz z wysyłką ( faktura/paragon)
Dzwonić jak coś do mnie na 508-229-627 albo pisać na PW ale te mogę odebrać z lekkim poślizgiem.
kubas - Pon 18 Lut, 2013 Bridgestone RE002 Adrenaline - też mam te bridge w dobrej cenie mi - Pon 18 Lut, 2013 pw tu, pw tam...Mrozu - Pon 18 Lut, 2013
ŁukaszS3 napisał/a:
mi napisał/a:
Mocowanie jest najniżej zrobione jak się tylko dało, bo sam miałem ten problem żeby zmieścić dwa "uszale" do saxo przy moim wzroście 186cm. Najniższy otwór w mocowaniu ma 40 mm odległości od podłoża, najwyższy 100mm...
a jak miałeś tak nisko fotele to obniżałeś jakoś kolumnę kierowniczą aby kierę mieć niżej? jak się jeździło z fotelami z uszami, bo zastanawiam się nad zakupem Micro RS2ŁukaszS3 - Pon 18 Lut, 2013 Tak obniżyłem sobie kolumnę ale niewiele o jakieś 1,5 cm... Mi się jeździło bardzo spoko... Natomiast jeśli chodzi o model RS2 który nawiasem mówiąc jest wypas, to on jest bardzo szeroki u góry... Ja miałem model S2000 i był specjalnie przerabiany żeby wszedł do mnie, ale u mnie on się nie mieścił przez klatkę, a Ty chyba nie masz klatki więc może wejdzie RS2Mrozu - Pon 18 Lut, 2013 Już mam pełną klatkę i trochę mnie zmartwiłeś z tym, że przy niej może się nie zmieścić. Masz zdjęcia jak obniżałeś kolumnę, bo też mnie to czeka.mi - Wto 19 Lut, 2013 dobra - mocowania ogarnięte, z oponami wiem na czym stoję, fotela jeżdżonego nikt nie ma, trza więc będzie postawić na nówetę. I tu pytanie:
czy
Dla wyjaśnienia:
- tak, zamierzam jeździć po ulicy
- tak, zamierzam jeździć bez dachu
- nie, nie wiem, czy się ucha zmieszczą na szerokość
- nie, nie wiem, czy córka nie będzie się wkurzała, że ma inny fotel niż ja.Bart - Wto 19 Lut, 2013 a po chuj Ci fotel z uchami?zefir - Wto 19 Lut, 2013 +1 ?Niemy - Wto 19 Lut, 2013 mi chce być jak kubas