Techniczne - Felgi 15" pod zacisk Brembo 4-pot z 406
Barejka - Pią 22 Lut, 2013 Greg, dostalem info na 106 club ze jednak nie pasuje ta felga napewno trza wsadzic jakis dystans Greg - Pią 22 Lut, 2013
Barejka napisał/a:
Greg, dostalem info na 106 club ze jednak nie pasuje ta felga napewno trza wsadzic jakis dystans
Wiem, w magicznym linku jest o tym info Barejka - Śro 22 Sty, 2014 ktos wie moze co to za felga? wydaje mi sie ze podpasuje
iQ - Śro 22 Sty, 2014 Barejka, wygladaja jak team dynamics monzaBarejka - Śro 22 Sty, 2014 dobra juz wiem poratowal mnie pewien znawca od felg i hamulcy
felgi to Team Dynamics Monza w ori kolorze byly czarne i wygladaly tak
Mrozu - Śro 22 Sty, 2014 ale brzydkie
sprzedajesz? Barejka - Śro 22 Sty, 2014 Mrozu, zapomnij teraz majac takie felgi zaluje ze sprzedalem zaciski Mrozu - Śro 22 Sty, 2014 Ja nie żałuje, że je sprzedałeś z nowymi felgami będą się pięknie komponować Barejka - Śro 22 Sty, 2014 Mrozu, w moim przypadku obeszloby sie bez dystansow no nic teraz czas szukac tanio zaciskow brambo, czekam na pomiary zacisku od bmw e38 i alby romeo 166 zobaczymy czy cos z tego bedzie
Mrozu - Śro 22 Sty, 2014 Ciekaw jestem czy dystans ma jakiś ujemny wpływ przy felgach?Kamill - Śro 22 Sty, 2014
Mrozu napisał/a:
Ciekaw jestem czy dystans ma jakiś ujemny wpływ przy felgach?
Co masz na myśliMrozu - Śro 22 Sty, 2014 mam felgi ze złym ET i dystans załatwi sprawę. zastanawiam się czy jak są dobre szpilki i nakrętki może coś puścić przy jeździe na torze.Barejka - Śro 22 Sty, 2014 wedlug mnie nie ma prawa puscic, robione jest to napewno ze sporym zapasem, ale jakis spec zaraz moze napisac ze sobie narobisz krzywdy Kamill - Śro 22 Sty, 2014 Ja mam dystanse przykręcane do piasty + wprasowane tuleje z gwintem w które wkręca się oryginalne śrruby i to jezdzi i trzyma na slicku bez problemów.
Zobacz w drifcie jakie maja dystanse. Jakoś nikomu nic nie dopada, a tam maja po 10-12cm na stronę.Sibu - Śro 22 Sty, 2014
Barejka napisał/a:
czekam na pomiary zacisku od bmw e38 i alby romeo 166 zobaczymy czy cos z tego bedzie