gaugan - Pią 15 Wrz, 2006 cos masz ostatnio Misiek sceptyczne podejscie do swiata. wkurzaja Cie wlasciciele dobrych furek, nowy wyczesany cif, mamuski kolegow, ej wez sie. wpadniesz dzisiaj do ----->? to sie napijem i obgadamy to i tamto
pzdrMichał - Pią 15 Wrz, 2006 wpadne wpadne ale pić nie bede , jutro szkoła.
Co do linka, dla mnie jest wyjebany !! Si to kupszton przy tym hatch'u. Naprawde kozak !!saxorulez - Pią 15 Wrz, 2006 Moze wypowiem się ja...
Nie jestem specem od Honda Motor Company - ale szanuje ich za Vtec, jakość, design (nie wszystkie auta - no ale o gustach się nie dyskutuje) no i za całą historię Type-R.
Ostatnio na codzień ujeżdzam Civica 1.8 i-vtec sohc. Auto bardzo fajne ale do spokojnej jazdy... jakiekolwiek próbyszybkiego jeżdzenia mijają się z celem.. auto sie przechyla, buja.
dziwi mnie to o tyle iż kiedyś miałem okazję jeżdzić Civiciem wcześniejszej generacji z silnikiem 1.4 i i prowadził się bardziej sportow - Honda straciła tutaj tą nutę sportowości. Dlaczego to piszę - piszę to ponieważ obawiam sie ze nowy Type-r pójdzie w ślady Clio RS III i poprostu spóchnie rozmiarowo ale już nie będzi ehardcorowo..
wina nie leży po stronie konstruktorów - ale ksiegowych, ekologów i panów od bezpieczeństwa. Słupki mają być grubsze.. drzwi grubsze.. (to działak panów od bezpieczeństwa za co im chwała) ma mniej palić i zarazem spełniać normy EURO 543827 itd. (tu ekolodzy krzyczą) To powoduje iż uzyskanie koolejnych koni jest coraz droższe (i tu wkraczają księgowi) Także jak chcemy poczuć to co daje nam 205 GTi, Golf GTi , Willi, VTS , RS czy stary VTI JDM to chyba pozostaje nam ZONDAAnonymous - Pią 15 Wrz, 2006 a jednak nowy silnik k20 bedzie bardziej brutalny
http://www.redh.co.uk/
sa juz nowe foty typer-astrick - Pią 15 Wrz, 2006 Mnie sie podoba ta nowa civica! Już dużo ich jeździ, ciekawe jak bedzie jeździł nowy type-R! Mówią że podobnie, ale też myśle że będzie troche gorszy od poprzednika; mogli by mu przynajmniej troche zwększyc moc!Anonymous - Nie 17 Wrz, 2006 mnie tez sie podoba civ zwlaszcza typer
a tak jak dla mnie to bombasaxorulez - Nie 17 Wrz, 2006 z zewnątrz jest kozak naprawde.. w środku jedyne co mi nie do końca leży to jednak te zegary..
jeżdze cifem takim 1.8 ostatnio i są one dużo lepsze od zegaró z Yarisa (tamte są okropne poprostu..) ale jednak nie ma to jak analogowe zegary z kremowymi tarczami Anonymous - Nie 17 Wrz, 2006 ja takie mam
kremowe
a co do deski civa to faktycznie trzeba sie przyzwyczaic tez siedzielm ale nie jechalem , ergonomia jest okey i duzy obrotosciomierz po srodkugaugan - Nie 17 Wrz, 2006 gdzies ostatnio czytalem, w jakims szkopskim tescie hatchbackow, ze C4 ma najdokladniejsze zegary, nie przeklamuja rzekomo
ale i tak jestem zwolennikiem porzadnego analoga. podoba mi sie to co jest w VW nowych
pozdrostrick - Nie 17 Wrz, 2006 Mnie też się podobają zegary z VW, poświetlenie niebieskie i czerwona wskazówka!Anonymous - Nie 17 Wrz, 2006 a mi sie nie podobaja ani kolory ani uklad cyfr na nich,vw fatality to samo skoda
ale np seat jest juz okigaugan - Nie 17 Wrz, 2006
dla mnie wzorcowa ergonomia. ale zaraz sie wqrwi moderator :553: sorry za OTAnonymous - Nie 17 Wrz, 2006 ze zdjecia to o ergonomii mozna pisac dowoli,
ja pisalem tylko co do samej deski-licznikow vw,skoda,seat