Poniżej mój film z przejazdu M. Kluszczyńskiego na mostkach w Jodłowniku w replice A grupowej Imprezy:
Rozmawiałem z nim wczoraj na mecie, skasowali tam jedną kamerkę GoPro
W samochód władowane mega duże wory pieniędzy - ale taki sobie kiedyś wymarzył i dopiął swego 106 - Pon 14 Kwi, 2014
Mick napisał/a:
W samochód władowane mega duże wory pieniędzy - ale taki sobie kiedyś wymarzył i dopiął swego :)
skad ja to znam :>
rundi bedzieCIE gotowi na karkonoski?Janusz - Pon 14 Kwi, 2014
Mick napisał/a:
Rozmawiałem z nim wczoraj na mecie, skasowali tam jedną kamerkę GoPro
nawet na zdjęciu widac jak ta kamera sobie leeeeci leszq - Wto 15 Kwi, 2014 No bardzo kosztowny projekt, ale efekt jest mega, to na prawdę solidna rajdówka z bdb kierowcą. Fajnie oglądać takie auta na os'ach, a nie tylko brzydkie peżoty 208 i inne r2ki
Jest w necie nawet nagranie z tego GoPro które obrywa o tu:
https://www.facebook.com/...755742684458010Janusz - Wto 15 Kwi, 2014 gość wiedział gdzie pójść bombą, ze tam tyle kamer było Janusz - Wto 15 Kwi, 2014 gość wiedział gdzie pójść bombą, ze tam tyle kamer było Janusz - Wto 15 Kwi, 2014 gość wiedział gdzie pójść bombą, ze tam tyle kamer było kamil - Wto 15 Kwi, 2014 Ja tylko dodam, ze gość wiedział gdzie pójść bombą, ze tam tyle kamer było Janusz - Wto 15 Kwi, 2014 forum sie zawiesiło...was79 - Wto 15 Kwi, 2014 WAŻNE sprawy piszemy trzy razy!leszq - Wto 15 Kwi, 2014 Na tym zakręcie stało ponad 100 osób, do tego Marek Kluszczyński to lokales i zna te drogi na pamięć rundi - Wto 15 Kwi, 2014
106 napisał/a:
Mick napisał/a:
W samochód władowane mega duże wory pieniędzy - ale taki sobie kiedyś wymarzył i dopiął swego
skad ja to znam
rundi bedzieCIE gotowi na karkonoski?
W czwartek wizyta u polskiego ortopedy i będzie mam nadzieję wszystko wiadomo jeśli tylko do czasu rajdu zdejmą mi gips to śruby mogą sobie zostać - a poza tym zawsze możemy zrobic casting na pilota leszq - Śro 16 Kwi, 2014 A dla porównania, jeszcze ta sama partia zakrętów w wykonaniu Chuchały i jego R5ki:
puchar leci w sobote łącznie z prologiem. trasa w połowie pokrywa sie
z ta z zeszłego roku. z nowosci to na ten sezon zmieniam klase, auto....
i kierowce.. polece z Januszem Knoptem typeRem w klasie 5RPP
kto sie zglasza? Mick - Wto 29 Kwi, 2014 pewnie ja, ale jeszcze nie zdecydowałem się z którym kierowcem