ulica żwirowa.kamil - Czw 09 Sty, 2014 pod latarnią najciemniej. Przynajmniej żadnego zamachu nie będzie Michał - Czw 09 Sty, 2014 oki, dzieki
nawet nie wiedziałem ze tam się modlą i spiskują kebaby ...Jakarti - Czw 09 Sty, 2014 nic nie mowie.
ja mieszkam i brodacze juz sie pojawili w moim bloku. przypadek? nie sądzę Michał - Czw 09 Sty, 2014
kamil napisał/a:
pod latarnią najciemniej. Przynajmniej żadnego zamachu nie będzie
racja, no i podwójny baran na cienkim blisko ... M - Czw 09 Sty, 2014 Za parę lat jest szansa że Imam będzie darł mordę o 5 rano codziennie, ciekawe jak to się zbije z polską tolerancją.
https://www.youtube.com/w...e&v=Ay8AcXuG4rwwas79 - Czw 09 Sty, 2014 EmerytRs2 - Sob 11 Sty, 2014 Dziwię się Michał , że nie wziąłeś poważnie pod rozwagę Bielan. Buduje się tam ostatnio sporo i w dobrych cenach.
Czy chcesz kupić kupić dziurę w ziemi? czy może mieszkanie w gotowym budynku?y
Pamiętaj, że wszystko co jest na linii metra w nowym budownictwie jest zawsze w miarę łatwo zbywalne.
Morton, jeżeli nie chcesz za dużo tracić pieniędzy na wykończeniu a później na zmianie mieszkanie proponuję pójcie i zakup mieszkania z rynku wtórnego. Ale z tego co piszesz, wychodzi na to, że posiadasz już mieszkanie.PiTT - Sob 11 Sty, 2014 no wlasnie, dla mnie kupowanie mieszkania ktore jest wylacznie na pieknych rysunkach a w miejscu budynku łąka to jak kupowanie auta przez allegro bez osobistego ogladania EmerytRs2 - Sob 11 Sty, 2014 Można kupić dziurę w ziemi, aczkolwiek trzeba mieć trochę wyobraźni, wiedzieć na czym mi zależy.
Na pewno nie polecam, jednego wyjazdu na miejsce budowy i dokonywanie wyboru już w domu na podstawie materiałów marketingowych. to trzeba czuć !
Szczerze chętnie bym Ci doradził Mike. Na pewno nikt Cię do tej pory nie pytał o twoje potrzeby. Idąc do Developera z góry jesteś na przegranej pozycji, bo stajesz się petentem. Chodząc po biurach sprzedaży stwierdzam, że w niektórych przypadkach jakość usług jest niska. A nie chodzę w roli kontrahenta tylko bardziej klienta.kamil - Sob 11 Sty, 2014 dla mnie najważniejsze jaki developer robi tą dziure i jaki jest plan zagospodarowania przestrzennego Tak też kupiłem i jak na razie inwestycja idzie tak jak było w planach.
Ale faktycznie jakby inwestorem był zdzichbud to raczej nie kupiłbym mieszkania w nieistniejącym budynku.Kamill - Sob 11 Sty, 2014
PiTT napisał/a:
no wlasnie, dla mnie kupowanie mieszkania ktore jest wylacznie na pieknych rysunkach a w miejscu budynku łąka to jak kupowanie auta przez allegro bez osobistego ogladania
+1EmerytRs2 - Sob 11 Sty, 2014 kamil, teraz jest już dużo lepie, trzeba pamiętać że istnieje ustawa Developerska.
Panowie, mocno zastanawiam się czy nie otworzyć własnej działalności. Nieruchomości to jest to w czym się czuję zdecydowanie najlepiej. Boję się tylko. Jak wiadomo kto nie ryzykuje ten....
Czy sam ogarnę tematy związane z założeniem działalności, stworzeniem profesjonalnego wizerunku, radzeniem sobie z księgowością.
Wiem, że jak czegoś nie zmienię w tym momencie w swoim zawodowym życiu, to nie będzie w przyszłości lekko. Rynek budowlano-nieruchomościowy to ciężki kawałek chleba jeżeli chodzi o zarobkowanie (pracowałem już w tym). Z drugiej strony jeżeli mam pracować na kogoś, to równie dobrze mógłbym pracować na własną firmę. Potrafię ciężko pracować, a na pewno jeszcze wydajniej u siebie. Meczy mnie ot od pewnego czasu... .
Sorki musiałem się uzewnętrznić, bo wiem, że tutaj mogę liczyć na opinie ludzi którzy już coś osiągnęli w życiu i nie żyją w letargu.michool_vt - Sob 11 Sty, 2014 myślisz o pośrednictwie czy deweloperce?EmerytRs2 - Sob 11 Sty, 2014 Jjak bym myślał o developerce, to bym nazywał się ŁukaszS3.
Nie znam się na budowaniu.
Zdecydowanie o pośredniczeniu.