Vlodarsky - Wto 05 Sie, 2014 A i tak na seryjnym dolotowym i seryjnym wydechowym można zrobić z silnika 180KM.Niemy - Wto 05 Sie, 2014 ...za worek złota
a w salonie na stole za darmochę można mieć 145 Marek23 - Wto 05 Sie, 2014 Czyli ten kolektor ma tylko sens jak go powiekszymy i wzucimy wieksza przepustnice. Czy przy moich modach ma to sens? Przypomne: wydech, dolot, glowica, walki saxo challenge. Moze bym cos takiego zrobil przez zime zeby jeszcze pare kuniuf doszlo, bo na pewno bedzie inna skrzynia i szpera.GeKo - Wto 05 Sie, 2014 Z tego co pamiętam alu kolektor i przepustnica z clio sporta była w S1600, także wątpie żeby to można było w zwykłej A grupie zrobić. Zajrzyj do homo.Bad-i - Śro 06 Sie, 2014 Ta przerobka nie jest zgodna z homologacjaade - Śro 06 Sie, 2014
GeKo napisał/a:
Z tego co pamiętam alu kolektor i przepustnica z clio sporta była w S1600, także wątpie żeby to można było w zwykłej A grupie zrobić. Zajrzyj do homo.
w homo peugeta czy citroena jest kolektor i przepustnica z renault?!?!?Marek23 - Pon 01 Wrz, 2014 A czy mogę coś jeszcze dłubnąć w silniku nie zmieniając wałków? Myślę o przyszłym sezonie w RPP i na pewno zmienię skrzynię,ale mocy też by się przydało, bo mnie tam zjedzą...GeKo - Pon 01 Wrz, 2014
ade napisał/a:
GeKo napisał/a:
Z tego co pamiętam alu kolektor i przepustnica z clio sporta była w S1600, także wątpie żeby to można było w zwykłej A grupie zrobić. Zajrzyj do homo.
w homo peugeta czy citroena jest kolektor i przepustnica z renault?!?!?
Przepustnica, kolektor jest alu ale ich.Marek23 - Pon 01 Wrz, 2014 Geko, a co z moją mocą?Bad-i - Śro 03 Wrz, 2014 Marek mysle ze mocowo to dasz rade, bardziej poszedl bym w zawias, hamulec i opony106 - Śro 03 Wrz, 2014 zawias jakis tam nie najgorszy juz w saxo jest...
moze poczekaj na skrzynie i szpere
z moca w NA to kiepsko... jak brakuje to pozostaje Ci doprezyc silnik i jak juz
osiagnales max tych walkow to zmienic na lepsze.Bad-i - Śro 03 Wrz, 2014 To juz niech poczeka do grudnia i lyknie mojego106 - Śro 03 Wrz, 2014 +1Marek23 - Czw 04 Wrz, 2014 rozloz mi splate saxo ma 2 sezony to biore. u mnie skrzynia do zmiany na bank. zawias ok jest.Marek23 - Śro 10 Wrz, 2014 http://rajdy.hoga.pl/giel...9Cci,+akcesoria
Pany, to jest w himologacji??? Nada się to na coś, czy dać se spokój? Oczywiście i tak bym negocjował cenę, jak nie zejdzie poniżej 5k, to nawet się napalam.