Mam dokladnie jak w 5.1Mrozu - Sob 03 Sty, 2015 Zobacz czy nie masz włączone ZONE2 i nie próbuje puszczać dźwięku na drugą strefę której nie masz.Chloru - Sob 03 Sty, 2015 Mrozu, +1.Bad-i - Sob 03 Sty, 2015
Mrozu napisał/a:
Zobacz czy nie masz włączone ZONE2 i nie próbuje puszczać dźwięku na drugą strefę której nie masz.
Kurcze szukam jak to wylaczyc, gdzies wczesniej czytalem ze zone2 nie bedzie aktywne jak nie ma podpietych dodatkowch kabliPieQt - Sob 03 Sty, 2015 Ale "zony" zmieniasz pilotem.
A nie masz go wyciszonego jakos? Jak masz wizje, a nie masz fonii to problem jest w at/podlaczeniu glosnikowBad-i - Sob 03 Sty, 2015 Teraz podlaczylem iphona przez bluetooth i spotyfie smiga,
Radio internetowe tez juz gra
Tego zone 2 nie moge wogole wlaczyc Chloru - Sob 03 Sty, 2015 No ale to N/PS4 działa? Podłacz jeszcze laptopa przez HDMI, przestaw domyślne urządzenie do odtwarzania na HDMI Digital Output (albo jakoś podobnie) i zobacz czy będą grały głośniki.PiTT - Sob 03 Sty, 2015 ja n-ke podlaczylem hdmi do tv i optycznym audio do wzmaka... nie widze sensu zeby wiadomosci albo trudne sprawy sluchac na duzych glosnikach Bad-i - Sob 03 Sty, 2015 Ni kutangaChloru - Sob 03 Sty, 2015 No to bez flaszki się nie obędzie. Jakiś reset do ustawień fabrycznych może?Bad-i - Sob 03 Sty, 2015
PiTT napisał/a:
ja n-ke podlaczylem hdmi do tv i optycznym audio do wzmaka... nie widze sensu zeby wiadomosci albo trudne sprawy sluchac na duzych glosnikach
I tutaj jest PiTt pogrzebany, zainewstowalem w to urzadzenie zeby nie przepinac kabli w momencie przelaczania sie z TV na projektorBad-i - Sob 03 Sty, 2015
Chloru napisał/a:
No to bez flaszki się nie obędzie. Jakiś reset do ustawień fabrycznych może?
Jutro podjade gdzies do specow, bo niestety help desk dopierow w poniedzialek czynny a chcialem cos w nocy poupalac