To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - sprzet audio do domu

Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

Chloru napisał/a:
Pytanie podstawowe czy głośniki w ogóle działają - Audyssey, radio?

Tego mikrofonu do kalibracji nie rozstawialem. Probowalem wlaczyc radio ale nie dziala

Ale testujac glosniki czy sa dobrze podlaczone kazdy dziala

Jeszcze co wazne jak podlacze czinczem tylko do center lub fron to graja

Chloru - Sob 03 Sty, 2015

Czemu radio nie działa?

Popatrzyłbym jeszcze tu - http://manuals.marantz.co...PSYtweharpi.php czy wszystko jest ustawione poprawnie.

Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

Tak to cos wyglada od tylu

Podpiete mam tylko wszystkie glosniki na dole i dwa HDMI OUT plus jeden IN z cyfry podpiety pod sat/cabl

Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

Chloru napisał/a:
Czemu radio nie działa?

Popatrzyłbym jeszcze tu - http://manuals.marantz.co...PSYtweharpi.php czy wszystko jest ustawione poprawnie.

Mam dokladnie jak w 5.1

Mrozu - Sob 03 Sty, 2015

Zobacz czy nie masz włączone ZONE2 i nie próbuje puszczać dźwięku na drugą strefę której nie masz.

Mrozu, +1.
Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

Mrozu napisał/a:
Zobacz czy nie masz włączone ZONE2 i nie próbuje puszczać dźwięku na drugą strefę której nie masz.

Kurcze szukam jak to wylaczyc, gdzies wczesniej czytalem ze zone2 nie bedzie aktywne jak nie ma podpietych dodatkowch kabli

PieQt - Sob 03 Sty, 2015

Ale "zony" zmieniasz pilotem.

A nie masz go wyciszonego jakos? Jak masz wizje, a nie masz fonii to problem jest w at/podlaczeniu glosnikow

Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

Teraz podlaczylem iphona przez bluetooth i spotyfie smiga,
Radio internetowe tez juz gra

Tego zone 2 nie moge wogole wlaczyc :)

No ale to N/PS4 działa? Podłacz jeszcze laptopa przez HDMI, przestaw domyślne urządzenie do odtwarzania na HDMI Digital Output (albo jakoś podobnie) i zobacz czy będą grały głośniki.
PiTT - Sob 03 Sty, 2015

ja n-ke podlaczylem hdmi do tv i optycznym audio do wzmaka... nie widze sensu zeby wiadomosci albo trudne sprawy sluchac na duzych glosnikach :)
Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

Ni kutanga

No to bez flaszki się nie obędzie. :rotfl: Jakiś reset do ustawień fabrycznych może?
Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

PiTT napisał/a:
ja n-ke podlaczylem hdmi do tv i optycznym audio do wzmaka... nie widze sensu zeby wiadomosci albo trudne sprawy sluchac na duzych glosnikach :)

I tutaj jest PiTt pogrzebany, zainewstowalem w to urzadzenie zeby nie przepinac kabli w momencie przelaczania sie z TV na projektor

Bad-i - Sob 03 Sty, 2015

Chloru napisał/a:
No to bez flaszki się nie obędzie. :rotfl: Jakiś reset do ustawień fabrycznych może?

Jutro podjade gdzies do specow, bo niestety help desk dopierow w poniedzialek czynny a chcialem cos w nocy poupalac