MotorSport - [WRC, ERC, WTCC, WRX] i inne ze świata 2015
Marek23 - Czw 19 Lut, 2015 Jajkowas79 - Czw 19 Lut, 2015 uuuu, hądziarz z krakowa GeKo - Czw 19 Lut, 2015 Ooo to chyba wiem który egzemplarz powinno być szybko.Marek23 - Czw 19 Lut, 2015 Tylko bez klowki kupiłem ale mam zamiar to zmienic Bad-i - Czw 19 Lut, 2015 Marek lecisz ta Honda RRC?Marek23 - Czw 19 Lut, 2015 Bardziej RO Bad-i - Czw 19 Lut, 2015
Marek23 napisał/a:
Bardziej RO
Nie mow ze nie lecisz Pucharu Luzyc?Marek23 - Czw 19 Lut, 2015
Bad-i napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Bardziej RO
Nie mow ze nie lecisz Pucharu Luzyc?
Chyba zostanę w tzw 2 lidze teraz czyli RO jesli mam wybierać licencję. Kłopoty z budżtem, brak pucharu Hondy no i na Bohemii raczej nie moge byc z powodow zawodowych.
Zycie turysty bez budzetu jest ciezkie. Ale w RO troche dluzsze osey, cos sie bedzie dzialo.Vlodarsky - Nie 08 Mar, 2015 No i ruszyło WTCC - kto nie widział niech żałuje. Pierwszy wyscig Citroen,Citroen,Citroen i drugi wyścig Citroen,Citroen,Honda, Honda, Citroen.
Poza Citroenami, które rzecz jasna były z innej planety reszta była mega. Kilka dobrych kontaktów w zakrętach, urwane koła, zakręt gdzie często ktoś przepałował.
Pierwszy wyścig dla Lopeza, a drugi dla Loeba. Oby tak dalej
Podobno w następnych zawodach Citroeny mają ciągnąć lawety z hondami, żeby :
a) osłabić citroeny
b) żeby mimo wszystko hondy mogły siedzieć im na plecachKamill - Nie 08 Mar, 2015 Dzięki kolego że dałeś znać, to sobie obejrzeliśmy.Kenet - Nie 08 Mar, 2015
Kamill napisał/a:
Dzięki kolego że dałeś znać, to sobie obejrzeliśmy.
+1fydi - Nie 08 Mar, 2015 Widział. Wygląda na to, że to kolejny sezon w którym nikt się nie włączy do rywalizacji z Cytrynami Kenet - Nie 08 Mar, 2015 Spokojnie zaraz im dowalą sprawiedliwe 50 kg doważenia fydi - Nie 08 Mar, 2015
Kenet napisał/a:
Spokojnie zaraz im dowalą sprawiedliwe 50 kg doważenia
Przecież rok temu też mieli prawilne 50 kg i nic to nie dało. Vlodarsky - Nie 08 Mar, 2015 Fuck...