pzdrAnonymous - Nie 15 Paź, 2006 GODZINE TEMU BYLEM PRZED IMOLA. ZAJEBISTE MIEJSCE NA ZDJECIA NA MOKRO W NOCY! TOTALNY HARDCORE, HANGARY, HALE, GOLY BETON, STARE LATARNIE, STARE AUTOBUSY Z ZAJEZDNI PLUS OGROMNY CZERWONY NEON IMOLA I W HUJ MIEJSCA I PUSTO! Z TEATRALNYM MOZE BYC GORZEJ ALE CHETNIE SIE WYBIORE...Anonymous - Nie 15 Paź, 2006 ja tez bede, szkoda ze tak pozno sie stykniemy bo nie mam co robic ps - Nie 15 Paź, 2006 Jimek - teatralny na przystawkę.. Na danie główne można sie przenieść... np na Imole.Anonymous - Nie 15 Paź, 2006 panowie nie ma co marudzic tylko robimy. tych co nie bedzie beda zalowac.
21.45 TEATRALNYcarlose - Nie 15 Paź, 2006 no spoko, ja też wsumie mogę być Anonymous - Nie 15 Paź, 2006 :one:saxorulez - Nie 15 Paź, 2006 kurwa... źle się czuję....
ale będę...Anonymous - Nie 15 Paź, 2006 nie pierdziel jestes naszym mistrzem to musisz byc wzorem! rolemodel! prezes!
natomiast bedzie panie i panowie tez moj znajomy - moze nie wyglada na fana motoryzacji (0 tatuazy i nie jest napakowany jak my) ale jest studentem Lodzkiej filmowki (operatorka) i bierze kamere pro i aparat jakis tam co sie jakos nazywa w kazdym razie beda full profi shoty i klip!saxorulez - Nie 15 Paź, 2006 przejazd do imoli zakończy się syfem na furach...
wiem bo przejechałęm z Grochowa do wilanowa i jest cały - DIRTY, filthy... i widać to na fotach strasznie.
Jade na myjnię zaraz a potem na Plac powoli.. jakos damy radę na placyu.Anonymous - Nie 15 Paź, 2006 szmaty ze soba w lape i po problemie... ide juz auto kerscherem splukac... Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 fajny spocik tylko myslalem ze jakiejs fotki z jazdy beda ale to sie da nadrobic
no i wreszcie poznalem Rudeckiego i Sainta pozdrawiam evrybady yo Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 no jak na probe generalna to bylo calkiem niezle.
nastepny raz obowiazkowo pogoda,l sucho, slonce i wiecej wosku
do nastepnego Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 spotkanie bardzo przyjemne! grupowa fotka z tego co wdzialem pierwsza klasa. Dalem dzis czadu z tym kapciem( cos dzis kiepsko ze mna). Jest jeden plus tego zdarzenia a mianowicie spodobały mi sie czarne "fele"... oczywiecie w wersji ALU! Na wiosne robie konkurencje Jimkowi! Tylko na Boga juz bez tych krawezników :612:Anonymous - Pon 16 Paź, 2006 hehe bylo fajnie
ktos wrzuci jakies fotki jakie byly zrobione? (jesli aut to plz o cenzure tablic)