To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - LFS -Gramy cos ??

Michał - Czw 19 Paź, 2006

ta , ten koles " etanol "
ale wczoraj mi sie kozakowo jedziło . Naprawde. Tak jak napisał anjas, fajnie sie jedzi ze znajomymi, mi ciagle pitt wjedział w dupala ale jakos to nie denerwoje .
Postaram sie opisać cos co sie wczoraj stało w jedynm zdaniu .

"widok w tylnym lusterku, napadającego dariano na zakręt pełną kurwa, po czym ostry dach i koziołkowianie ( wszystko w tylnym lusterku ) - bezcenne :DDDDD

anjas jedzi jak profesor, na maxa nudno ( nie dachuje :D ) ale czasy kreci oszałamiajace, ciezko go dogonić.
Panowie, pytanie , na pierwszym zakrecie w prawo, tym ostrym, na jakim biego go bierzecie ?? bo trace po maxie wlasnie tam

aha , nowy rekord mam z wczoraj , 1.36.76. Dariano, anjas, a wasze rekordy jakie bo nie pamietam ?
anjas - Czw 19 Paź, 2006

Mój 1.36.12... ale niestety nie powtarzalny :D

... właśnie dostałem kod do pełnej S2. Dzisiaj polatam BMW Sauber :)

Niestety muszę się oszczędzać, bo się okazało, że mam zapalenie spojówki (czy czegoś tam...). Okulistka mi powiedziała, że może być spowodowane zbyt intensywnym wpatrywaniem się w ekran i nie mruganiem :D Powiedziała, żebym mniej intensywnie pracował :D :D :D

Faktycznie, jak się jedzie w LFS to nie ma czasu mrugnąć, bo można dacha strzelić w tym czasie :D

Dariano - Czw 19 Paź, 2006

Michał napisał/a:
aha , nowy rekord mam z wczoraj , 1.36.76. Dariano, anjas, a wasze rekordy jakie bo nie pamietam ?

Moj 1:36:60 anjas nie zdradzaj nas ! w S2 nie graj bo ci oko calkiem sparcieje ja bede ok 19tej standardowo crc demo1 pochwa :)

anjas - Czw 19 Paź, 2006

nie no, w S2 pogram zeby zobaczyc jak to wyglada, ale nastawiam sie na prawdziwe sciganie na serwerach demo :D

anjas spokojnie, ja tez kupuje s2 :D
dzisiaj !!
mozesz mi to zalatwić ?? w kwesti dac namiary do goscia itd .

ale wiesz, jakbys mi kupił to oczywiscie pochwale dostaniesz :D :D :D zastanów sie nad tym. pochwała jest bezcenna, dorzucam uscisk dłoni prezesa.hh.org :D
anjas - Czw 19 Paź, 2006

jak tak, to już wysyłam namiary na priv. Nie podaje na ogólnym bo są dość intymne :D .

Jak ktoś jeszcze będzie chciał, to też podeślę (oczywiście za kolejną pochwałę ;) ).

Dariano - Czw 19 Paź, 2006

jakie sa koszta tej wersji s2 moze i ja sie skusze :P
anjas - Czw 19 Paź, 2006

Licencja kosztuje 22 funty.

Ja zapłaciłem 146PLN z kosztami przelewu etc.

Loko - Czw 19 Paź, 2006

Ale jaja naprawde ładnie się wciągneliscie :D , wszyscy licencje, ja kupiłem swoją chyba po pół roku gry i to po pół roku gry non stop :D , a i tak kupiłęm ją bo mnie team przycisnął że mnie wyżucą jak nie będe miał licencji :D

[ Dodano: Czw 19 Paź, 2006 ]
Michał napisał/a:
Panowie, pytanie , na pierwszym zakrecie w prawo, tym ostrym, na jakim biego go bierzecie ?? bo trace po maxie wlasnie tam

Dwójeczka, i hamowanie minimalnie przed 75 metrem.

strick - Czw 19 Paź, 2006

Kurcze 3 razy mi sie zdarzyło i odrazu afera :D Patrzcie jaki mam podpis!

ja juz dzisiaj gralem z jakimis killerami, nawet niezle mi szlo :D chlopaczki krecili w granicach 1.34.xx .
pozniej na innym serwie juz lepiej.

Peter - Czw 19 Paź, 2006

jestescie nawiedzeni :D
anjas - Pią 20 Paź, 2006

próbowałem wvczoraj polatać BMW-Sauber. Jak dla mnie fura nie do opanowania :) (przynajmniej na razie) :D