Michał - Czw 19 Paź, 2006 ta , ten koles " etanol "
ale wczoraj mi sie kozakowo jedziło . Naprawde. Tak jak napisał anjas, fajnie sie jedzi ze znajomymi, mi ciagle pitt wjedział w dupala ale jakos to nie denerwoje .
Postaram sie opisać cos co sie wczoraj stało w jedynm zdaniu .
"widok w tylnym lusterku, napadającego dariano na zakręt pełną kurwa, po czym ostry dach i koziołkowianie ( wszystko w tylnym lusterku ) - bezcenne :DDDDD
anjas jedzi jak profesor, na maxa nudno ( nie dachuje ) ale czasy kreci oszałamiajace, ciezko go dogonić.
Panowie, pytanie , na pierwszym zakrecie w prawo, tym ostrym, na jakim biego go bierzecie ?? bo trace po maxie wlasnie tamMichał - Czw 19 Paź, 2006 aha , nowy rekord mam z wczoraj , 1.36.76. Dariano, anjas, a wasze rekordy jakie bo nie pamietam ?anjas - Czw 19 Paź, 2006 Mój 1.36.12... ale niestety nie powtarzalny
... właśnie dostałem kod do pełnej S2. Dzisiaj polatam BMW Sauber
Niestety muszę się oszczędzać, bo się okazało, że mam zapalenie spojówki (czy czegoś tam...). Okulistka mi powiedziała, że może być spowodowane zbyt intensywnym wpatrywaniem się w ekran i nie mruganiem Powiedziała, żebym mniej intensywnie pracował
Faktycznie, jak się jedzie w LFS to nie ma czasu mrugnąć, bo można dacha strzelić w tym czasie Dariano - Czw 19 Paź, 2006
Michał napisał/a:
aha , nowy rekord mam z wczoraj , 1.36.76. Dariano, anjas, a wasze rekordy jakie bo nie pamietam ?
Moj 1:36:60 anjas nie zdradzaj nas ! w S2 nie graj bo ci oko calkiem sparcieje ja bede ok 19tej standardowo crc demo1 pochwa anjas - Czw 19 Paź, 2006 nie no, w S2 pogram zeby zobaczyc jak to wyglada, ale nastawiam sie na prawdziwe sciganie na serwerach demo Michał - Czw 19 Paź, 2006 anjas spokojnie, ja tez kupuje s2
dzisiaj !!
mozesz mi to zalatwić ?? w kwesti dac namiary do goscia itd .Michał - Czw 19 Paź, 2006 ale wiesz, jakbys mi kupił to oczywiscie pochwale dostaniesz zastanów sie nad tym. pochwała jest bezcenna, dorzucam uscisk dłoni prezesa.hh.org anjas - Czw 19 Paź, 2006 jak tak, to już wysyłam namiary na priv. Nie podaje na ogólnym bo są dość intymne .
Jak ktoś jeszcze będzie chciał, to też podeślę (oczywiście za kolejną pochwałę ).Dariano - Czw 19 Paź, 2006 jakie sa koszta tej wersji s2 moze i ja sie skusze anjas - Czw 19 Paź, 2006 Licencja kosztuje 22 funty.
Ja zapłaciłem 146PLN z kosztami przelewu etc.Loko - Czw 19 Paź, 2006 Ale jaja naprawde ładnie się wciągneliscie , wszyscy licencje, ja kupiłem swoją chyba po pół roku gry i to po pół roku gry non stop , a i tak kupiłęm ją bo mnie team przycisnął że mnie wyżucą jak nie będe miał licencji
[ Dodano: Czw 19 Paź, 2006 ]
Michał napisał/a:
Panowie, pytanie , na pierwszym zakrecie w prawo, tym ostrym, na jakim biego go bierzecie ?? bo trace po maxie wlasnie tam
Dwójeczka, i hamowanie minimalnie przed 75 metrem.strick - Czw 19 Paź, 2006 Kurcze 3 razy mi sie zdarzyło i odrazu afera Patrzcie jaki mam podpis!Michał - Czw 19 Paź, 2006 ja juz dzisiaj gralem z jakimis killerami, nawet niezle mi szlo chlopaczki krecili w granicach 1.34.xx .
pozniej na innym serwie juz lepiej.Peter - Czw 19 Paź, 2006 jestescie nawiedzeni anjas - Pią 20 Paź, 2006 próbowałem wvczoraj polatać BMW-Sauber. Jak dla mnie fura nie do opanowania (przynajmniej na razie)