To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gierki

KonradMK - Czw 06 Wrz, 2007

tak czy siak jak ktoś ma kierę i pedały to chętnie wpadnę pograć w to GT5
Michał - Czw 06 Wrz, 2007

kiere i pedały mam ja , ale gt5 nie mam.
mykam w burnsa ...

to wpadnę kiedyś i mi pokażesz to cudo?
anjas - Czw 06 Wrz, 2007

Ja mam kierę, zapraszam... a jak wpadniecie z Michałem to będą też pedały... Damy radę ;) :D

:DDDDD

kondziu, chcesz to wpadaj dzisiaj przed spotem.
generlanie shorti jedził, ale chłopaczyna nie ogarnia :DDDD

Loko - Czw 06 Wrz, 2007

Michał napisał/a:
kondziu, mozliwe ze będziesz sobie mógł zrobić sam auto.
Sam wiesz jak jest. Usiądzie 4 rusków , 2 turków, 5 niemców i złamią to wszystko , ze będzie można sobie samemu robić.
Pozatym, nawet jakby było można, to i tak w 3d studio... a kto to ogarnia .... mało osób

Grafika to najmniejszy problem tylko w jaki sposób ktos moze sobie sam odwzorowa model jazdy danego auta, to nierealne, a o to najbardziej chodzi :)

spoko czoko, dziś przed spotem jestem u starych. a co potem... to zobaczymy :D

akorat model jazdy jest latwy do zrobienia. ustawiasz grip, fadding, przyspieszenia, itd itp i juz masz. najgorszy jest model.
Loko - Czw 06 Wrz, 2007

No tylko przy takiej prostocie ustawienia dostajesz xxx aut, w ktorych roznica w prowadzeniu wyglada jak zmiana opon, ciezko jest uzyskac realne prowadzenie, modelowac wszystkie sily dzialajace w zakrecie, idealnie porozkladac mase, srodek ciezkosci, i co najwazneijsze poustawiac zawias tak jak jest w realu, wszystko robi róznice, stabilizatory, sposób ich mocowania, rodzaj zawieszenie, mocowanie wachaczy no wszystko doslownie wszystko, jest mnóstwo danych które dodatkowo bardz ciezko bylo by uzyskac.

a po tym wszystkim grasz na manetce i ch... mają znaczenie te wszystkie detale bo zwyczajnie się nie przekładają na wrażenia u gracza :D
Dariano - Czw 06 Wrz, 2007

Czuje ze ps3 i gt5 zawita i u mnie :DDDD

nie no loko, z calym szacunem do ciebie, ale nie wierze zeby uwzgledniali jak sa wachacze zamonowane itd. To juz by byl hardcore, i nie wierze aby ps3 to udzwigna, przeliczyl kazdy ruch wachacza, amora, lekki uslizg kol, kamyk na drodze itd.
a co napisal kondziu, oczywiscie. Ja gram na kierze ale nie czuje sie samochodu, czy leci bokiem itd. nie czujesz poprostu sil jakie na ciebie dzialaja

nie masz force feedbacka? dobra kiera drga, brzęczy itp wtedy się czuje troszkę :D
Marek23 - Pią 07 Wrz, 2007

Michał napisał/a:
nie no loko, z calym szacunem do ciebie, ale nie wierze zeby uwzgledniali jak sa wachacze zamonowane itd. To juz by byl hardcore, i nie wierze aby ps3 to udzwigna, przeliczyl kazdy ruch wachacza, amora, lekki uslizg kol, kamyk na drodze itd.
a co napisal kondziu, oczywiscie. Ja gram na kierze ale nie czuje sie samochodu, czy leci bokiem itd. nie czujesz poprostu sil jakie na ciebie dzialaja

Ziom, a bawiles sie ustwieniami w Gt4? Bo wlasnie tak poznaje sie moc tej gry...

W piatek przed Cynamonem posmigamy w Burnsa.

Michał - Pią 07 Wrz, 2007

ziom, moja kiera ma ff, ale fun jest ze ma 900 stopni obrotu. I mozesz sobie sam ustawiac jaki chcesz mieć obrót. od 50 % do 900% , płynna regulacja ... czujesz to ? liżesz kiere ?