MotorSport - Wypad Hothatch.org na Tor w Biłgoraju 1-3 Czerwiec 2007
grzech - Wto 20 Mar, 2007
Marek23 napisał/a:
Co Ty dlubiesz w swoim saxo, ze taki moce?
wrzucilem do pimpa zeby tu nie smiecicOSKAR - Wto 20 Mar, 2007 Kurka troche nie aktywny bylem i tu prosze jakie rzeczy sie dzieja!!!
Jestem jak najbardziej chetny na wyjazd do Biłgoraja.NIE wiem jeszcze jak z tym terminem mi wypadnie ale wstepnie to jade.
A wogóle to jak tak patrze to kilka tygodni bez netu i prosze jakie cuda sie dzieja.
[ Dodano: Wto 20 Mar, 2007 ]
Tak wiec dopisuje sie do listy:
Moja ulubiona liczba.He,he...206 Gti - Wto 20 Mar, 2007 Panowie Tor w Biłgoraju .. jest Torem GoKartowym
Ale Jest "Długa" Prosta a Trase mozną ułożyc Dowolnie ..... mozną zrobic szybsza i wolniejszą .
W tej chwili jest to trasa normalna po której jedza MP ...
Mozna to zmienic ale to na miejscu się zdecydujemy
Myśle ze wszysko będzie zależało od naszej organizacji i chęci ...
Co ważne Applauzzz z jakim spotkał sie z zlot na tym forum przeszedł moje najśmiejsze oczekiwania...
Dess jest jeden wiec i jeden jest na liscie OSKAR - Wto 20 Mar, 2007 nie no tak to sie nie bawie!!!!
mialem być trzynasty i dalej chce!!!CHRZANEK - Śro 21 Mar, 2007 Kogoś sie wstawi w to puste miejsce OSKAR - Śro 21 Mar, 2007 no ja mysle.bo 13 jest moja!!!!CHRZANEK - Czw 26 Kwi, 2007 Czy to juz koniec chetnych ???
Temat umarł, czy nie ma juz zainteresowanych ???
O której wyjezdza ktos z Wawki bo chetnie bym dolaczył ???
Niby jeszcze cały miesiac ale trzeba cos zaplanowac.saxorulez - Czw 26 Kwi, 2007 Ja jadę..
ale jeszcze chwilę mamy..
Napewno Lenny też chce.CHRZANEK - Czw 26 Kwi, 2007 Za Toba to nie nadąże
Chyba ze w Lublinie wejdziesz na pół godziny do Mc Donalds
Zaopatrzcie sie w CB bedzie weselej Marek23 - Czw 26 Kwi, 2007 27 maja w Kielcach jest impreza amatorska? Tam na pewno pojadę, Ja nie mam super daleko i Wawiacy też nie. Wpadnijcie i tak nas miejscowi naklepią...
Do Biłgoraja chce wpaść, ale zobaczę, daleko...CHRZANEK - Czw 26 Kwi, 2007 Do kielc nie jade bo daleko, a poza tym piździ
Chetnie bym pojechal ale jak mam wybierac to wole do Biłgorajanox - Czw 26 Kwi, 2007
Marek23 napisał/a:
27 maja w Kielcach jest impreza amatorska? Tam na pewno pojadę, Ja nie mam super daleko i Wawiacy też nie. Wpadnijcie i tak nas miejscowi naklepią...
jest możliwe ze ja bym wpadł fiestą daj znać Marku przed samym wyjazdem to moze sie jakoś razem zgramy
PS. można gdzięs dostać spis imprezek na torze Kielce ?? (mówie o tych amatorskich supersprintach , ALT itp)Anonymous - Czw 26 Kwi, 2007 ależ proszę Cię bardzo
dlatego sie nie wypowiadam bo nic nie wiem dam znac w odpowiednim czasie chyba, ze koniecznie trzeba wczesniej bo jakas tam lista ma byc...Marek23 - Pią 27 Kwi, 2007 Nox, dam znać i se pojedziemy...nie będziesz żałował.