"Samochody to moje życie i nie zamierzam prowadzić walki cenowej z autami .... używanymi przez osoby, które uważają, że jazda autem do tzw. „odcięcia” to normalna sprawa."
mylisz sie, Michal specjalnie odpuscil zebys Ty mogl go kupic
PS. MICHAŚ GRATULUJE ZAKUPU.The Mc - Pią 29 Cze, 2007
lenny napisał/a:
zaje progi! biore!
Ej ja je chce! Albo kupimy po 1 i stoczymy boj niczym Jedi. Mysle ze dobrego chlapacza mozna sprzedac takim progiem.
Michal fajnie ze wkoncu kupiles - oby sluzyla dlugo. No i oby jaknajkrocej byla taka yyyy.. SeryjnaMaciek - Pią 29 Cze, 2007 Michałku gratulacje :564: :564: :564:Vlodarsky - Pią 29 Cze, 2007 Piękna sztuka no i progi
Będzie szybko i ładnie
Białe felgi będą ? czy złote i low rider ?Anonymous - Sob 30 Cze, 2007 szprychy na zewnatrz i w srodku
gratki stary! wyglada na dziewice!
ale zeby nie bylo tak miodowo to sie tylko podziele zmarwieniem. Nie dokladnie na temat ale tak ogolnie... Moze kontrowersyjnie... ta tendencja polhothatchujaca... HOThatchyzująca... jakies swapy, zabiegi, potem z zakretu wypada, nie hamuje, nie wyglada, znaczka nie ma, ani oznaczenia w dowodzie, bialej tarczy na zegarach, metalowej galy i pedalow, lotki, dwururki, siatkowanego grilla, fotela z jakims napisem, albo na wycieraczce czy progu... ...znaczy jest i bedzie hatch; bedzie bardzo hot, ale jakos tak pol hothatch dlatego lubie saksofona fałteesa...
ale nie bede sie mazgaic....
Michu, obiecaj ze go utuczysz, ziom, wierze ze bedzie tluuuuuuuustym squrvesynem! potencjal jest! jakies tluste Roty, gleba, motor, hebel... bedzie gitM - Sob 30 Cze, 2007 Do kogo pijesz Jimmi?
Pamietaj ze nie wszyscy sie budzą w pościeli zadrukowanej 100 dolarówkami.Jakarti - Sob 30 Cze, 2007 Jimek chyba ma na mysli to, ze rodowod VTS, s16 itp.. albo oryginalnego Type - R jest bardziej hmm... lepiej sie wtedy czuje, ze auto jest HOT - cos jakby z namaszczenia. po swapie jest HOT ale cos jak frankenstein )))
to chyba mial na mysli Jimek M - Sob 30 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
Jimek chyba ma na mysli to, ze rodowod VTS, s16 itp.. albo oryginalnego Type - R jest bardziej hmm... lepiej sie wtedy czuje, ze auto jest HOT - cos jakby z namaszczenia. po swapie jest HOT ale cos jak frankenstein )))
to chyba mial na mysli Jimek
O rany. To jest mi naprawde przykro teraz.Jakarti - Sob 30 Cze, 2007
eM napisał/a:
O rany. To jest mi naprawde przykro teraz.
nie martw sie jakos to bedzie.. wazne, zeby ciac metal i krzesac iskry (Jesse James)M - Sob 30 Cze, 2007
Jakarti napisał/a:
eM napisał/a:
O rany. To jest mi naprawde przykro teraz.
nie martw sie jakos to bedzie.. wazne, zeby ciac metal i krzesac iskry (Jesse James)
Pocieszam się że wiem gdzie jest silnik u mnnie w samochodzie a maske otwieram sam a nie tylko w autoryzowanym serwisie The Mc - Sob 30 Cze, 2007 moze nie jestem obiektywny bo sam swapowalem ale niebardzo rozumiem dlaczego moj czy Macka civic wychodzi na to ze jest jakis sprawy inaczej, Hothatch inaczej. Chwala wszystkim co maja VTSy S16, zajebiste aute budowane od poczatku z mysla o tym aby byly bardziej sportowe od seryjnego, o to jest super wszyscy to wiemy. Ale dlaczego jezeli Michal zrobi swapa i tak jak ja wymieni wszystkei seryjne elementy z 1.5 na vti a nawet na lepsze firmowe zamienniki to bedzie super Hot ale tak niedo konca.
Wogole dyskusja nad ten temat troche wydaje sie infantylna, tylko kazdy lubi to co ma i jezeli slysze ze swap ma oznaczac jakiegos frankenstein Hothacha to niebardzo rozumiem dlaczego.Jakarti - Sob 30 Cze, 2007 ja tylko tlumaczylem zdanie Jimka - mozliwe , ze blednie osobiscie go nie podzielam. poczekajcie jak wroci to sam powie saxorulez - Sob 30 Cze, 2007 Dyskusja co najmniej dziwna...Anonymous - Nie 01 Lip, 2007 wracając do tematu to bez kitu ładną hondzine sobie Michał sprawił...a jak zrealizuje plan z modami to nie będzie miał HH ale RFHH!!! (real fuckin hot hatch)