Techniczne - Klatka - jak ? co ? czemu tak ? ahaaa... rozumiem
Kamill - Czw 18 Paź, 2012 Coś czuje że ta rolka Pum-a była sponsorowana przez lokalnych producentów klatek buni - Czw 18 Paź, 2012 znajac zycie , w przyszlym roku bez klatki na poznaniu na slikach nie pojezdzisz
Poziu... jestes lepszy poprostu GeKo - Czw 18 Paź, 2012 buni, 1500zł maks, aczkolwiek to co na 2 zdjęciu ma już rzadko spotykaną konstrukcję przedniej części słupka A. Teraz się robi tak jak na 1 diagramie wkleiłeś.poziek - Czw 18 Paź, 2012
buni napisał/a:
Poziu... jestes lepszy poprostu
Spoko, podpowiem Ci jak te kilka sekund urwać w sobotę... Anonymous - Czw 18 Paź, 2012
Kamill napisał/a:
Coś czuje że ta rolka Pum-a była sponsorowana przez lokalnych producentów klatek
no troche to dało do myslenia,mialem zostawiac hąde seryjną całkowicie a zaczynam sie zastanawiac nad jakims lajtowym rolbaremrasta - Czw 18 Paź, 2012 Honda w tej budzie co masz, to przy Foce domek z kart.Anonymous - Czw 18 Paź, 2012 Wiem,troche papierowe to auto,za to niewiele wazyJanusz - Czw 18 Paź, 2012 rabi, kuwa, przy takim dachu rolbar dużo nie da bo sie przednie słupki i tak złożą, z kolei jedna fure z pełną klatką już masz Anonymous - Czw 18 Paź, 2012 Cos tam da,lepiej z rolbarem niz zupełnie bez niczego,ale faktycznie masz racje,moze jakąś klatke ,taką minimum.Pug jest rozbierany na czesci,juz bez silnika i wydechuJanusz - Czw 18 Paź, 2012 kurde, ale Rabi, za chwile będziesz miał znowu dość fury z klatką
szkoda tego puga.... nie podoba mi sie ta droga Kamill - Czw 18 Paź, 2012
rabarbar napisał/a:
Kamill napisał/a:
Coś czuje że ta rolka Pum-a była sponsorowana przez lokalnych producentów klatek
no troche to dało do myslenia,mialem zostawiac hąde seryjną całkowicie a zaczynam sie zastanawiac nad jakims lajtowym rolbarem
Ja też coś myśle o takie opcji jak Kenet czyli najuboższa ale pełna z jedną poprzeczką w drzwiach, jednym skosem na dachu, a nie roll bar bo on przy takiej krowie jak e36 chyba nic nie da.Anonymous - Czw 18 Paź, 2012
Janusz napisał/a:
kurde, ale Rabi, za chwile będziesz miał znowu dość fury z klatką
szkoda tego puga.... nie podoba mi sie ta droga
No własnie dlatego ten rolbar
Jesli chcesz kupic puga to ja ten silnik moge wrzucic spowrotemJanusz - Pią 19 Paź, 2012 niestety juz mam jednego strucla z klatką CHRZANEK - Pią 19 Paź, 2012 Jeżeli ktoś ma lawete to wstawienie klatki na śląsku u Barana lub chłopaków z budowarajdowek bedzie o tyle tańsza ze nawet po doliczeniu kosztu dojazdu bedzie taniej niz na mazowszu.
Ja robiłem u Kozaka, bo to moj kolega a poza tym Bad-i u niego robił, ale ceny ma raczej wysokie.kamil - Pią 19 Paź, 2012 ale badiemu zrobił wręcz artystyczną robotę