To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - cieszę się, bo...

anjas - Wto 13 Lis, 2007

FreeMan napisał/a:
w standardzie sie nie dostaje, ale cos czuje ze Tobie sie poszczesci... o tych z Renault Sport to musisz jednak gadac z Mikolajem

;) dziękuję

Te dla sporta to może jednak zajączek wielkanocny przyniesie.

Ale szkoda, że "bajerek" niedostępny :)

anjas - Wto 13 Lis, 2007

FreeMan napisał/a:
ps.kiedy wreszcie zmienisz ta honde jadaca w podpisie ?

w grudniu wyprzedzi ją renówka i tak już zostanie ;)

r26rulez - Wto 13 Lis, 2007

FreeMan- a sa jakies fajne dywaniki do meganki?? bo ja dostalem takie zwykle, bez zadnych bajerkow :D
dzik - Wto 13 Lis, 2007

zerknij w pdf'a ktory podalem strone wczesniej
FreeMan - Wto 13 Lis, 2007

lachim83 napisał/a:
FreeMan- a sa jakies fajne dywaniki do meganki?? bo ja dostalem takie zwykle, bez zadnych bajerkow :D

sa, do megany kosztuja 280 pln.

ok dzieki. Odezwe sie jakos ok grudnia :D to pewnie kupie.
anjas - Wto 13 Lis, 2007

FreeMan napisał/a:
sa, do megany kosztuja 280 pln.

taniej niż do clio??? łobuzerka, rozbój w biały dzień!!! ;)

FreeMan - Wto 13 Lis, 2007

Wszyscy licza na Mikołaja :)

:D
Marek23 - Wto 13 Lis, 2007

Dziś na przełęczy Salmopol stało zaparkowane nowe Clio Sport, w tym pieknym oczojebnym żółtym kolorze z naklejeczkami,itd. Przyznaję, że wizualnie żaden hothatch ostatnio nie zrobił na mnie takiego wrażenia. Po prostu piekne... Nawet bym mu wybaczył, że na prostej idzie gorzej niż stare. Już nawet patrzyłem jak by wyglądało w wersji wydmuszka czyli ala Barto lub Marek23,hehe.... Tak szczerze to widać, że auto jest bardziej na tor niż do upalania po nierównych wąskich oesach (jakich dziś parę w wiśle znalazłem przy okazji). Ogólnie piękny hothatch, dla mnie wyglądowo obecnie Numero Uno.
dzik - Śro 14 Lis, 2007

Mnie tez powoli przekonuje, gdyby jeszcze byl w dieslu ;)
Marek23 - Śro 14 Lis, 2007

Dzik, kiedys przytulimy... Ja od razu sprzedaje cały środek :diabel2:
k-mart - Śro 14 Lis, 2007

W dieslu mozna by ostro namieszac, no i odpada to wachlowanie biegami przy duzym momencie :D
Marek23 - Śro 14 Lis, 2007

k-mart napisał/a:
W dieslu mozna by ostro namieszac, no i odpada to wachlowanie biegami przy duzym momencie :D

Musisz uważać... Dużo nowych na forum, pomyslą, że piszesz na serio i znowu będzie wojna na forum. K-mart, jak jakis ziombel takiego Sporta w Ch zdachuje to daj znać, u nas na śląsku każdą furę się da zrobić. Wyklepiemy i będę miał nastepnego Sporta...

k-mart - Śro 14 Lis, 2007

Marek23 napisał/a:
l takiego Sporta w Ch zdachuje to daj znać

Do tej pory jeszcze nie bylo, ale nadchodzi zima, miejmy nadzieje ze pare sztuk wydzwoni :)