Vlodarsky - Śro 21 Lis, 2007 Rudecki mógłbyś powiedzieć o czym się rozmawia na takich spotkaniach ? jak to wygląda ? no bo ja się boje tego co chłopaki mówili, że nagle zatyka i jak każdy jest na codzień wygadany to później cisza...Gaydek - Śro 21 Lis, 2007 OT, sorry. Czy kolega w czarnej marynarce studiował na WPiA UW?206 Gti - Śro 21 Lis, 2007
Gaydek napisał/a:
Czy kolega w czarnej marynarce studiował na WPiA UW?
tak skończyłem ten wydział - obecnie jestem na aplikacji adwokacjuej . Dlaczego pytasz?Gaydek - Śro 21 Lis, 2007 A to witam kolegę. Ja również skończyłem ten wydział, teraz się tam doktoryzuję. O ile dobrze pamiętam to poznaliśmy się na zajęciach z socjologii prawa.CHRZANEK - Śro 21 Lis, 2007 Uuuuuuuu to widze że na HH jak na "gronie" KonradMK - Śro 21 Lis, 2007 jakoś studenci medycyny się tutaj nie poznają widać kto w tym kraju porządnie zarabia anjas - Śro 21 Lis, 2007
KonradMK napisał/a:
jakoś studenci medycyny się tutaj nie poznają widać kto w tym kraju porządnie zarabia
że niby jeżdżą porządnymi furami a nie jakimiś babskimi wózkami na zakupy??? 206 Gti - Śro 21 Lis, 2007
Gaydek napisał/a:
A to witam kolegę. Ja również skończyłem ten wydział, teraz się tam doktoryzuję. O ile dobrze pamiętam to poznaliśmy się na zajęciach z socjologii prawa.
Witam Serdecznie .. ..
Tak chodziłem na Socjologię do dr...... zapomniałem taki miły gośc... Inteligentny ... Mielismy zajecie na Lipowej.... U niego tez zdawałem egzamin.:)
Z czego piszesz Doktorat...??
Zeby nie było ze OT .. moze byc Priv!!Anonymous - Czw 22 Lis, 2007 Chłopaki co jak co ale bryknijcie z tymi wyznaniami na GG apropos szkoły
poza tym czekamy na wlepy i idziemy dalej z akcja Rudello - Sob 24 Lis, 2007 No wlasnie wyslalem wlepy do druku ale musze je zrobic w krzywych lub cdr
nie wiem jak to zrobic w krzywych i nie ma Corela. czy ktos moze pomoc?
tu jest jpg jak cos pomoze.
http://img444.imageshack....utakopiazc8.jpgRudello - Wto 27 Lis, 2007 Zbierałem i zbierał sie az wkoncu wybazgralem:
Jutro mam nadzieje ze trafi na strone ale premierowo u Nas i czekam na uwagi co poprawic bo pisarz ze mnie zaden za to dyslektyk
Marzenie Lukasza poznalismy juz wczesniej a cel naszej wizty roznił sie troche od typowego spotkania.
Łukasz jest fanem motoryzacji i tuningu samochodow dlatego pomoca w spełnieniu jego marzenia zainteresował sie klub samochodowy HotHatch.org. Klub zszerza właścicieli aut sportowych czyli takich ktore Łukasz lubi najbardziej.
Na wczesnijeszym spotakniu nasz Marzyciel zdradził nam ze marzy o spotkaniu i przejazdzce z Krzysztofem Hołowczycem, a jego ulubionym autem jest Honda civic.
Dlatego na kolejne spotkanie z Łukaszem specjalnie przyjechali członkowie klubu (Adam, Krzysiek, Michał) ktorzy na "przełamnie lodów" podarowali
gry Need 4 Speed: underground 1 & 2 w ktorych mozna grac Honda civic i czasopismo samochodowe w ktorym jest szeroko opisane jedno z klubowych aut.
Na początku wyczuwalne było lekkie zawstydznie ze strony naszego marzyciela i przybylych gosci -w końcu to była niecodzienna wizyta,
ale po prezentacji zdjec klubowych samochodow Łukasz zrozumial ze przybyli goscie nadaja na tych samych falach co on. Rozmawialismy o wszystkim co
jest związane z samochodami ale przedewszystkim o tunningu aut.
łŁi
Mama Łukasza byla rowniez szczesliwa, bo jak mowila nie widzial Łukasza od dawna tak szcześliwego.
MY równiez bylismy niesamowicie zadowoleni z wizyty, widzac szczery uśmiech na twarzy chłopca oraz coraz silniejsza wole walki o polepszenie stanu zdrowia
Czekamy aż stan zdrowia Łukasza pozwoli na spelnienie marzenia i ...jazda!k-mart - Śro 28 Lis, 2007 Piekny gest :564:
Gratki za chec i serce! 206 Gti - Śro 28 Lis, 2007
Rudello napisał/a:
czasopismo samochodowe w ktorym jest szeroko opisane jedno z klubowych aut.
Wow .. Dzięki Rudecki ... Panowie ... Poprosze o Naklejki - są Extra ! :564:FreeMan - Śro 28 Lis, 2007 text super.
Niestety ja nie widze wlepy.....ale oczywiscie tez chce....Rudello - Śro 28 Lis, 2007 z wlepa wszystko sie opozniam, bo nie mialem jak tego projektu zrobic w krzywych ani corelu, wiec musze to w drukarni podrobic najpierw. ale beda beda...