ICE - In Car Entertainment - Projektor czy PLAZMA/LCD
Anonymous - Śro 21 Lis, 2012
siema napisał/a:
Bart napisał/a:
VATu sporo do odliczenia
A w listopadzie odlicza się podwójnie Ja bym się Bart, na Twoim miejscu decydował
Od tego roku podatku dochodowego nie płaci się dwukrotnie, więc szukanie kosztów jest bez sensu.siema - Śro 21 Lis, 2012 Wycofałem zamówienie.faldzip - Śro 21 Lis, 2012
AleX_R53 napisał/a:
siema napisał/a:
Bart napisał/a:
VATu sporo do odliczenia
A w listopadzie odlicza się podwójnie Ja bym się Bart, na Twoim miejscu decydował
Od tego roku podatku dochodowego nie płaci się dwukrotnie, więc szukanie kosztów jest bez sensu.
A VATu w ogole nie placilo sie podwojnie a o nim pisal Bart Bart - Śro 21 Lis, 2012 ja pisałem o pojedynczym vacie! Jakarti - Sob 24 Lis, 2012 vat, srat - wkurfiaja mnie te podatki...
ciagle tylko ksiegowa drze ryja - przynies fakturę!! Jakarti - Wto 11 Gru, 2012 wbijam tutaj bo to temat LCD
zasilacz ma pasowac do monitora SyncMaster Samsung 173P
i teraz.. czym one sie roznia oprocz tego ze jeden kosztuje ok 200 zł a drugi ok 50?
czy oba beda okej (oczywiscie wolalbym tanszy) skoro maja takie same paramtery:
widze, ze ten za 200 jest "dedykowany" do monitora, ktory mam ale..
HELP! anjas - Wto 11 Gru, 2012 Bierz droższy, na zasilaczu nie można oszczędzać! Michał - Wto 11 Gru, 2012 to jest to samo
ps. zasilacz za 200 zeta ... pfff kamil - Czw 24 Sty, 2013 jak zwykle wierny plaźmie zakupiłem dzisiaj TV ka, niestety zdradziłem Japonie i puściłem się z Koreanką Zobaczymy czy warto Ale cena robi swoje
http://allegro.pl/samsung...2942692695.htmlBart - Czw 24 Sty, 2013 uważaj na Tajki, bo niektóre mają siusiaki
ps. sam widziałem w internetach!kamil - Czw 24 Sty, 2013 Tajki z siusiakami są po 20 Euro. Tajki z Vaginami po 15 Euro. Jako że oszczędny Żyd ze mnie to biorę te z vaginami M - Czw 24 Sty, 2013 Jakbyś był prawdziwym żydem to byś wziął z ptakiem za 10 PiTT - Czw 24 Sty, 2013 TY RZYDZIE anjas - Pon 28 Sty, 2013 Wqrviają mnie masakrycznie sklepy internetowe. Chce kupić TV, szukam przez ceneo, skąpca i OK. Ceny spoko, ale jak wchodzę na strony tych sklepów to zawsze jest jakieś "ale". Albo nie ma sprzętu, mimo, że na ceneo napisane, że jest na stanie, albo kosztuje więcej niż na ceneo albo kur.wa transport kosztuje 400zł.
Co za chooystwo.
Może ktoś z forum ogarnia TV albo pracuje w jakimś MediaMarkcie/Saturnie czy uczciwym sklepie internetowym?Michał - Pon 28 Sty, 2013 anjas wiem ze to smieszne ale ... poszukaj w euro rtv
Fakt ze ja juz swoj kupiłem z 2-3 lata temu ale tam była ZDECYDOWANIE najlepsza cena i dostępność