Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 zgadzam sie jednym moze atr sie podobac innym nie,
ale nie o tym mial byc ten watek tylko i zebraniu informacji
czy mozliwosci nawet przejechania sie takim CACUSZKIEM
w celu wyrobienia sobie wlasciwego i jednoznacznie pozytywnego zdania o ATR Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 chyba raczej inni nie mogą sie pogodzic, ze jednym sie podoba
Swoją drogą Mikson brałeś wogóle pod uwagę IS' a? bardzo przyjemne autko no i nie musiałbyś praw fizyki oszukiwać dzik - Śro 09 Sty, 2008
Marek23 napisał/a:
ATR spoko, ale dalej nie rozumiem jak sporych rozmiarów limuzyna fwd ma być bardziej sportowa niż takich samych rozmiarów rwd. To jest absurd... Znaczek Type R nic nie pomoże, 200 koni, duża masa i fwd. Prawa fizyki są niezaprzeczalne.
Ziom, dalej nie kumasz. ATR objezdza nawet M3 na luzaku dlatego ze hitlerwagonowi VTEC sie nie zapina.
Sa ludzie co kupuja garnki zeptera, odkurzacze rainbow i takie sedany myslac ze maja cos ekstra wyjatkowego. Jak chca to niech kupuja.
P.S. IS jest juz lepszym wyborem, ale jemu tez sie VTEC nie zapina, odpada.Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 Garnki zeptera są trwałe, i jak ktos lubi gotować to je doceni, rainbow tez jest nie do zarypania i syf wpada do wody a nie lata po domu.
Dziku, ale Ty masz awersje do tych Hondzisk... LOLAnonymous - Śro 09 Sty, 2008 moim starzy maja rainbola ponad 10lat i kazdy chce go pozyczyc zeby uprac dywan czy dobrze odkurzyc cos powaznie
a is fajna furka nawet w tej starszej budzie ale taki silnik 2l 6cyl 150koni to nie daje mniej niz 9,5sek i pali nie malo a bagaznik jak na sedana ma moje obsolutne minimum 400l i nawet nie wiem czy nie mniej, ale furak jest konkret, moj znajomy kiedys mial is200 bardzo fajny jednyne co mi sie nie podobalo to lampy tylne ale no coz taka kiedys byla moda,Marek23 - Śro 09 Sty, 2008 A rwd w limo jest lepsze niż fwd. CTR kozak, ale ATR to bida.Michał - Śro 09 Sty, 2008 hola hola mareczku !!
EVO to bida Anonymous - Śro 09 Sty, 2008 oczywiście mialem na myśli 1st gen. jak już to tylko is300, sporo analogii do wolnossącej supry nie trzeba mówić co za wodą z tym robią...ade - Śro 09 Sty, 2008
mikson napisał/a:
moim starzy maja rainbola ponad 10lat i kazdy chce go pozyczyc zeby uprac dywan czy dobrze odkurzyc cos powaznie
a is fajna furka nawet w tej starszej budzie ale taki silnik 2l 6cyl 150koni to nie daje mniej niz 9,5sek i pali nie malo a bagaznik jak na sedana ma moje obsolutne minimum 400l i nawet nie wiem czy nie mniej, ale furak jest konkret, moj znajomy kiedys mial is200 bardzo fajny jednyne co mi sie nie podobalo to lampy tylne ale no coz taka kiedys byla moda,
rainbow fajny, ale mozna kupic to samo 3x taniej:D:P tylko wtedy nie nazywa sie rainbow i nie nalezy sie do elitarnego klubu posiadaczy wypas odkurzacza rainbow:D
super porownanie do atr:d mozna kupic cos nie gorszego taniej, albo lepsze w podobnej cenie, ale nie jest sie w tedy posiadaczem atr:D czyli nie jest sie w elitarnym gronie... wsumie tez wazne... dla niektorychk-mart - Śro 09 Sty, 2008 A mi sie dyson podoba gaugan - Czw 10 Sty, 2008 jezeli zastanawiasz sie pomiedzy ATR 72, a 42 to bierz tego drugi. te same silniki, znacznie mniejsza masa
anjas - Czw 10 Sty, 2008
gaugan napisał/a:
jezeli zastanawiasz sie pomiedzy ATR 72, a 42 to bierz tego drugi. te same silniki, znacznie mniejsza masa
a do tego dobry bo francuski
(tak mi się wydaje, choć mogę się mylić)gaugan - Czw 10 Sty, 2008 oczywiscie, ze francuski! japonczycy w lotnictwie strasznie kuleja, ostatnio Honda wypuscila Jeta, pierwszego w historii, zgrabniutki, szybki, dobra jakosc, ale BEZ DUSZY koniec OT
Marek23 - Czw 10 Sty, 2008
Cytat:
hola hola mareczku !!
EVO to bida
HeheStf - Czw 10 Sty, 2008 z is'em jest o tyle problem że 2,0 nie jedzie a 3,0 w 90% jest w automacie. 3,0 w manualu ponownie znacznie przewyższa cenowo atr'a. Podobnie jak bmw 330i z m-pakietem w manualu.