anjas - Śro 16 Sty, 2008 eee tam, z samochodami jest jak z kobietami. Jeden lubi wysokie blondynki a drugi niskie brunetki. Nie ma sensu szukać dla tego wytłumaczenia logicznego czy w jakikolwiek sposób racjonalizować.
Ja lubię jak samochód ma w sobie to "coś" - podobnie jak kobieta
Z samochodów podobają mi się niektóre francuzy, wiele japończyków, trochę niemców.
A przekonywanie, że jakiś styl albo producent jest do dupy nie ma sensu. Jeden lubi jabłka a drugi arbuzy (ach te nawiązania do kobiet... nie mogę się powstrzymać ).
A prawda jest taka, że najlepiej spróbować różnych samochodów - pojeździć trochę renówką, trochę toyotą, hondą, citroenem, fiatem, audi, mercem i znaleźć dla siebie ten najlepszy typ .Anonymous - Śro 16 Sty, 2008 No proszę, właśnie napisałem o Imprezie
I tu choć raz widać przewagę EU/USA nad JDM, bo Impreza ma tu i w USA 2,5 litra.
Max moc podobna, a przebieg momentu lepszy rasta - Śro 16 Sty, 2008
anjas napisał/a:
pojeździć trochę renówką, trochę toyotą, hondą, citroenem, fiatem, audi, mercem i znaleźć dla siebie ten najlepszy typ
Fordem Niemy - Śro 16 Sty, 2008
anjas napisał/a:
eee tam, z samochodami jest jak z kobietami. Jeden lubi wysokie blondynki a drugi niskie brunetki. Nie ma sensu szukać dla tego wytłumaczenia logicznego czy w jakikolwiek sposób racjonalizować.
Ja lubię jak samochód ma w sobie to "coś" - podobnie jak kobieta
Z samochodów podobają mi się niektóre francuzy, wiele japończyków, trochę niemców.
A przekonywanie, że jakiś styl albo producent jest do dupy nie ma sensu. Jeden lubi jabłka a drugi arbuzy (ach te nawiązania do kobiet... nie mogę się powstrzymać ).
A prawda jest taka, że najlepiej spróbować różnych samochodów - pojeździć trochę renówką, trochę toyotą, hondą, citroenem, fiatem, audi, mercem i znaleźć dla siebie ten najlepszy typ .
i tu na koncu zabraklo nawiazania do kobiet
piekny text rasta - Śro 16 Sty, 2008
mAbZ napisał/a:
Z tego małego co tam się da wyczytać, to zupełnie przerobiony silnik, rozwiercony i pewnie
ma elementy kute itd. A więc nie jest to projekt na codzień, bo normalny śmiertelnik
zamiast ładować tyle kasy, sprzedałby auto, dołożył sumę niewyłożoną na tuning i
starczyłoby na coś z zupełnie innej półki.
Ja ma kuciznę, ponad 150 koni więcej niż seria i jeżdze na codzień, czy coś ze mną nie tak, he?CHRZANEK - Śro 16 Sty, 2008 Ja wole arbuzy ...anjas - Śro 16 Sty, 2008 eee tam, a'propos fiatów i fordów to kojarzy mi się tylko cytat z zespołu Apteka:
"ta, co przyjechała w Fiacie
lubi klocka mieć na klacie
(ta co przyjechała w Fordzie
lubi chooja trzymać w mordzie)"
No to popisałem się elokwencją...
... dziękuję...Niemy - Śro 16 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Ja wole arbuzy ...
a ja male brunetki
k-mart - Śro 16 Sty, 2008 Renault powinno wprowadzic egzamin sprzedazy:
Standard, przedstawiamy sie firmie, pytania na temat historii renault, dlaczego vtec nie jest fajny, czy istnieje szybszy samochod na zakrety niz clio maxi itd.
A wszystkie okazyjne hothatche renault powinny zostac sprzedawane tylko i wylacznie przez renault.
Dlaczego?
By uratowac je przed tymi, ktorzy sie nie znaja i jezdza innymi markami (na szczescie) i nie daj Boze jednego dnia zechce im sie sprobowac Renault
Uzytkownicy HH marki pug lub cytrana beda zwolnieni z egzaminu, ale rozmowy wstepnej nie omina. CHRZANEK - Śro 16 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
Uzytkownicy HH marki pug lub cytrana beda zwolnieni z egzaminu, ale rozmowy wstepnej nie omina.
anjas - Śro 16 Sty, 2008
Niemy napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Ja wole arbuzy ...
a ja male brunetki
no to teraz się pokłóćmy
- Małe brunetki są lepsze bo są praktyczne, bardziej poręczne i ekonomiczne, do tego mniej palą i lepiej się prowadzą
- a właśnie że nie... w przypadku blondynek liczy się fun z jazdy... a niech sobie pali jak chce, ważne, że jak wsiadam do mam uśmiech na gębie...
itd. itd. itd.
Ma to mniej więcej tyle samo sensu co spieranie się czy lepszy francuz czy japończyk...
Howgh!OSKAR - Śro 16 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
ktorzy sie nie znaja i jezdza innymi markami (na szczescie) i nie daj Boze jednego dnia zechce im sie sprobowac Renault :D
Uzytkownicy HH marki pug lub cytrana beda zwolnieni z egzaminu, ale rozmowy wstepnej nie omina. :D
A juz myslalem, ze tez sie do nich zaliczam :D :DAnonymous - Śro 16 Sty, 2008
rasta napisał/a:
Ja ma kuciznę, ponad 150 koni więcej niż seria i jeżdze na codzień, czy coś ze mną nie tak, he?
Ja tego nie powiedziałem. Masz cudny układ jezdny i szacuneczek
Chodziło mi raczej o projekty jak te na 1/4 mili, gdzie cały silnik jest wybebeszony
i zbudowany od początku. Takie coś kosztuje sporo więcej niż dołożenie większego turbo.
A tobie k-mart powiem, że Clio jeździłem parę tys. km co prawda nie wersją Sport
ale zdążyłem zauważyć, że po zakrętach śmiga aż miło, ale jakościowo to japończyk to to nie jest Niemy - Śro 16 Sty, 2008
anjas napisał/a:
no to teraz się pokłóćmy
nie poklucimy, a podyskutujemy
anjas napisał/a:
- Małe brunetki są lepsze bo są praktyczne, bardziej poręczne i ekonomiczne, do tego mniej palą i lepiej się prowadzą
to tez zalezy jakie mody wprowadzimy i jak eksploatujemy (czy upalamy na zimno i wogole )
anjas napisał/a:
a właśnie że nie... w przypadku blondynek liczy się fun z jazdy... a niech sobie pali jak chce, ważne, że jak wsiadam do mam uśmiech na gębie...
tak, tak ale to lepiej z doskoku bo na dluzsza mete za duzo kosztuje i nigdy nie wiadomo kiedy nawali, a przewaznie dzieje sie to w najmniej oczekiwanym momencie
rasta - Śro 16 Sty, 2008
anjas napisał/a:
"ta, co przyjechała w Fiacie
lubi klocka mieć na klacie
(ta co przyjechała w Fordzie
lubi chooja trzymać w mordzie)"
Kawałek mi znany, ale o Fordzie nic tam nie było, przynjsmniej w orginale