http://cgi.ebay.fr/Peugeo...1QQcmdZViewItemAnonymous - Sob 26 Sty, 2008 zmeczony nie zmeczony ale seryjne naklejki .... co do ceny to jezeli bedzie w okolicach 7,5k ja bym brał, ale z drugiej strony jak nie masz cisnienia mozna czekac tylko pytanie ILE ??!! moze sie jutro cos trafic, a moze za rok ....
niestety RALLYE jest RALLYE i wiekszosc kupuje to auto do upalania .... byl swojego czasu ten wwa taki ładny chyba za 12 czy 14k ale wygalal na ladny egz.,ale zaginał w akcji znowu za ta kwote mozna miec N2 wiec ciezko teraz powiedziec jaka jest cena akceptowalna ....
ja za swojego dalem 6100zł z kublami, jakim zawiasem, pasami i kierownica - nie jest to super stan,ale auto bylo w jakis tam sposob gotowe do jazdy w KJSach .... i tez znowu mozna sie zastanawiac czy warto czy nie warto ....
szukamy dalej czegos dla darka CHRZANEK - Sob 26 Sty, 2008 No samo sie nie znajdzie...
Co do jednego jestem pewien : RALLYE musi być biały...
Inne kolory moga być na S16...Anonymous - Nie 27 Sty, 2008 nie chce zakladac nowego tematu wiec mam pytanie ...
czy to po prostu jakis TUNING Procar czy jakas super ekstra wersja ?
szymlorek - Nie 27 Sty, 2008 baze stanowiła 106 Rallye silnik fabryka felgi w standarcie orginalne z s16
więcej info klik klik...
http://aebergon.club.fr/P..._106_Procar.htmBad-i - Nie 27 Sty, 2008 kurwa panowie, ja kupowalem kosiarke do domu za 12.000 pln.
ile mozna narzekac na auto za takie pieniadze??!!Dariano - Nie 27 Sty, 2008 Badi irański cieniasie nie kazdego stac na kosiarke za 12 kola jak chcesz to mnie mozesz wesprzec funduszem na kosiarke
Tak jak mowilem wyglada mi na strupa 9 tysi to napewno nie jest warty chyba ze na zywo wyglada lepiej niz na zdjeciach w co watpie.
Nie szukam igly za 5tysi jak bedzie warty 10 tysi to tyle dam ten egzeplaz dla mnie nie jest tyle wartBad-i - Nie 27 Sty, 2008 Dareczku to oczywiscie zart, tak tylko mocniej cie motywuje zebys kupil Anonymous - Pią 01 Lut, 2008 znowu sie ten z gazem pojawil ... http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C4321975 ale na pucharówkach i moze buda ok, a gaz mozna wywalic, moze ktos wie cos o nim ... on sie w sumie sprzedaje conajmniej od czasu jak ja szukalem - cena wtedy byla kolo 10kstrick - Pią 01 Lut, 2008 On był wystawiony ponad 6 miesiecy temu i ponownie dopiero jakis miesiac temu, wiec gosciowi sie ze sprzedaza nie spieszy...Jaco - Pią 01 Lut, 2008 Na pewno bity przód był widać po zderzaku i krawędzi błotnika i maski. No i ten środek mi całkiem do ubogiego Rallye nie pasuje... Jak tam patrze to mi sie wydaje że z fabryki ta 106 nie wyjechała jako Rallye... Ale może się mylę... Trzeba by było VIN sprawdzić....Anonymous - Pią 01 Lut, 2008 Kolor nadwozia,tapicerki licznik wskazują na to ,że pierwotnie to było s16.Tylko po kiego grzyba, ktoś mu zmienił silnik z 16v na 8v.TomsoN - Pią 01 Lut, 2008 Tak samo ma halogeny. A przód jest spasowany... Dziwny z tego składak...Jaco - Pią 01 Lut, 2008 Dodatkowe wyposażenie:
ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio / CD, immobiliser, instalacja gazowa, welurowa tapicerka
i to ma być Rallye???Jaco - Wto 05 Lut, 2008 Biednie to wygląda.... Ale widać że Rallye