4 lipca to najwieksze swieto dla nich tutaj, bo celebruja swoja niepodleglosc.
Sa wtedy wieksze fajerwerki niz na sylwka. Dla mnie to byl kolejny trening
foto z malej lodki obok wielkiej barki skad walili na cala wies takze nieporuszone
foty byly niewykonalne.
GOKART - Wto 08 Lip, 2008 foty strzelane z maułalu czy jakieś ustawienie predefiniowane przez producenta ? Jakośc faktycznie średnia ale fajerwerki to trudny temat, kiepskie światło i długi czas naświetlania dają popalić.mi - Wto 08 Lip, 2008 www.opanda.com i wszystko wieszAnonymous - Śro 16 Lip, 2008 przedstawiam wam... taką jedną....
znalazlem ja w LA na ulicy i dalem schronienie...
ona pierwsza zwrocila moja uwage, ze wszystkich..
uzywam sobie bardzo czesto, daje mi kilka razy dziennie...
jest ladna i zadbana, lubi jak sie z nia nie cacka.. pelnoletnia.
czarnoskóra, fajnie wyje jak sie troche zagalopujemy.
nie wiem ile bedziemy razem ale pewnie ja rzuce pozniej.
oto moja nowa modelka..
BMW 325i E30.
171KM i jakies srednio wysokie 7do 100.
total wypas, skora, wszystko podgrzewane i elektryczne, szok.
chcialbym ja zglebic ale to straszna strata kasy, wtedy nie dosc ze by fajnie wygladala to by chcetniej szla bokiem to teraz jest za miekka... dlatego przez brak modow nie zakladam pimpa.
aha, pikap to byla tylko przykrywka jezdzilem nim ze 4 godziny
anjas - Śro 16 Lip, 2008 No no no... za ładna, żeby tak po prostu ją wykorzystać i porzucić...saxorulez - Śro 16 Lip, 2008 nice one... szkoda ze 4D
chyba ze chcesz nam coś jeszcze powiedzieć lenny - Śro 16 Lip, 2008 ładny tyłeczekVlodarsky - Śro 16 Lip, 2008 hehe zadziwiające jak ludzie się zmieniają KonradMK - Śro 16 Lip, 2008 nie dość że bejcom jeździ to pewnie jeszcze wróci utuczony hamburgieraminox - Śro 16 Lip, 2008 jak by poszła troszkę w dół ale i tak jest piękna seryjna e30 to naprawdę ładny samochód.Gaydek - Śro 16 Lip, 2008 Pytanie, czy w ogóle wróci .GOKART - Śro 16 Lip, 2008 ostatnia fota najfajniejsza z serii. Fajny kotrast w otoczeniu, fotka 2 vs 4 ps - Śro 16 Lip, 2008 No nieeeeeeeeeeeee.. zaraza jakas!
Pikna byla - czarna w cupecie, ale sprzatneli sprzed nosa.
A ta Jimkowa calkiem calkiem. Gratki!PiTT - Śro 16 Lip, 2008 hehe, Jimi, piękna fura
e30 to była jedna z moich wymarzonych fur z okresu młodzieńczego
niestety nigdy nie miałem... ale za to miałem e21 Anonymous - Śro 16 Lip, 2008 dzieki chlopaki
wlodziu zmienilem sie?
naprawde mysle zeby ja posadzic zwlaszcza ze wzgledu na wszystie odpowiedniki rallysprintow, zloty i spoty - super niska i twarda gleba by odmienila to auto ale nie tylko moze sie zawias sypnac co wsszystko co wloze to w zyciu nie odzyskam.
KonradMK napisał/a:
hamburgierami
mam faze na ruch ostatnio. chodze jak naspidowany. gram w
pile z argentynczykami 90min na duzym, 4 razy w tyg silka , 3 x tenis, plywanie co dwa dni, powerbary i szejki pro, ograniczone gazowane napoje, odzywki, sterydy, metamfa... (no dobra przegialem ale tylko z tymi ostatnimi)
@ps, ja ją kupilem 4tego lipca takze wiesz... zeby nie bylo ze ulegam modzie
@gok. nie wiem co jest ale ostatnio PhBkt zaklada jakas kompresjie ktorej kiedys nie bylo ktora odejmuje ostrosci i kontrastu. jakas masakra i niestety to zdjecie tez jest o wiele ladniejsze na dysku