Rudello - Śro 18 Mar, 2009 Ha juz obejrzałem... mistrzunio!! i co za szybkość pracy... respect Majk!!
Super poczatek.... no stress!!
Muzyka tez pasuje
juz nie bede sie z Ciebie smiał Młody Papież - Śro 18 Mar, 2009 yeah bitch!Vlodarsky - Śro 18 Mar, 2009 bardzo dobre Michcio tylko te gokarty bez mocy....Jakarti - Śro 18 Mar, 2009 lubisz to, umiesz to pP - Śro 18 Mar, 2009 baaaaaaaaardzo fajnie Michał - Śro 18 Mar, 2009 dzięki dziekiVlodarsky - Śro 18 Mar, 2009
Michał napisał/a:
dzięki dzieki
powinien ktoś Ci coś niemiłego powiedzieć bo jeszcze wpadniesz w samozachwyt i przestaniesz robić takie rzeczyKonradMK - Śro 18 Mar, 2009 fajne znowu. ale to Hey HEY heY hEy hey - to kwaśne strasznieM - Śro 18 Mar, 2009 Fajne zajawkowe, licze na taki klip z samochodami Jakarti - Śro 18 Mar, 2009
KonradMK napisał/a:
fajne znowu. ale to Hey HEY heY hEy hey - to kwaśne strasznie
a mi sie podoba OSKAR - Śro 18 Mar, 2009 No ladnie ladnie
Napisy trzeba dopracowac nad glowami i jeszcze kilka detali sie znajdzie,ale mistrzunio Michał - Śro 18 Mar, 2009 oski, napisy są dobre, ale w tym formacie , strasznie małe wyglądają.
Mam następny pomysł mi fajny wpadł. Będe updatować ten film ciągle
Cytat:
fajne znowu. ale to Hey HEY heY hEy hey - to kwaśne strasznie
wlasnie też miałem mieszane uczucia co do tego ...OSKAR - Śro 18 Mar, 2009 MAjk kufa dawaj nastepny ale te nad glowami jakies takie nie wyrazne,musialem zatrzymywac,zeby przeczytac je.
No i szykuj sie bo slonce ma byc w ten weekend a jak nie to w nastepny wiesz o czym mowie kubas - Śro 18 Mar, 2009 fajny filmik gdyby nie mulilo w pewnych momentach to w ogole bomba napisy zgadzam sie z oskarem nie da sie ich przeczytac Rudello - Śro 18 Mar, 2009 u mnie nic nie muli!!