Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
Vlodarsky - Sob 15 Lis, 2008 a jakieś ceny ?Anonymous - Sob 15 Lis, 2008
Vlodarsky napisał/a:
a jakieś ceny ?
to musisz zapytac sam chlopaków czy są zadowoleni ale napewno jestesmy konkurencyjni anjas - Sob 15 Lis, 2008 szkoda tylko, że nie ogarniacie 17"
ale ostatnio sobie przypomniałem, że ja przecież muszę tylko przelożyć koła i ewentualnie wyważyć zimowe. Da radę?BaRtO_206GT - Sob 15 Lis, 2008
anjas napisał/a:
szkoda tylko, że nie ogarniacie 17"
ale ostatnio sobie przypomniałem, że ja przecież muszę tylko przelożyć koła i ewentualnie wyważyć zimowe. Da radę?
jasne bez problemu anjas - Sob 15 Lis, 2008 no to się zamelduję w najbliższym tygodniu
Wcześniej się odezwę, żeby was nie przyłapać na zabawie siusiakami.Anonymous - Nie 16 Lis, 2008 pewne klubowe Volvo wpadło na wymiane opon a przy okazji jakies zielone z tyłu sie ten tego to chyba kolcki Green Stuffy sie wymieniły
Niemy - Nie 16 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
pewne klubowe Volvo
jakby było ich wiele pcs - Pon 17 Lis, 2008 naprawde duzy plus dla choplaki. mimo ze wolna sobota nie marudzili, jeszcze z niespodzianki doszly klocki bo mi sie przypomnialo ze sie od lublina walaja po bagazniku.
A teraz element merytoryczny:
Zmiana klockow idzie Marcelowi juz badzo szybko!
Bartek dal przyklad, ze doswiadczenie to nie wszystko, trzba po prostu miec glowe na karku i umiec obslugiwac maszyne. Odkad kupliem fure mialem bicie na kierowniku powyzej 120 kmh, w dobrym zakladzie zmienialem juz 2 razy opony i bicie nie ustawalo, a tymczasem Bartek mi w koncu wywazyl kola elegancko i to za pierwszym razem!
aha ... na i wiadomosc dla fanow Celticu: ceny naprawde konkurencyjne.BaRtO_206GT - Pon 17 Lis, 2008 cieszymy sie z kolejnego zadowolonego klienta teraz mamy zupelnie inne warunki do pracy niz w poprzednim miejscu
zapraszamy ponownie! Mick - Pon 17 Lis, 2008 ja również dołączam do grona zadowolnych klientów!!
mimo, że na zmianę opon musiałem dwa razy przyjeżdżać to faktycznie chłopakom idzie to SUPER!! do tego zawsze mnie wykorzystują do "kursowania" samochodami (wjeżdżanie i wyjeżdżanie z garażu), ale dzięki temu mogę sobie pośmigać np Volvo S40 (new), Corsa exPugiSan, czy też zajebiszcze R5 GTE HotHatch Edyszyn Vlodarsky - Pon 17 Lis, 2008 Hehe ja też się w gumki trochę wkręciłem... kilka kompletów dziennie trzaskam w białych rękawiczkach - dobra odskocznia od siedzenia przy biurku.M - Pon 17 Lis, 2008 Marek w gumie trzaskasz klientki? w bialych rekawiczkach jeszcze pervert!
Zatrudniacie asystenta ? Vlodarsky - Pon 17 Lis, 2008 ja rękawiczkę na "małego" zakładam dzik - Pon 17 Lis, 2008
Mick napisał/a:
ja również dołączam do grona zadowolnych klientów!!
mimo, że na zmianę opon musiałem dwa razy przyjeżdżać to faktycznie chłopakom idzie to SUPER!! do tego zawsze mnie wykorzystują do "kursowania" samochodami (wjeżdżanie i wyjeżdżanie z garażu), ale dzięki temu mogę sobie pośmigać np Volvo S40 (new), Corsa exPugiSan, czy też zajebiszcze R5 GTE HotHatch Edyszyn
Czyli masz juz dobre opony i nie bedziesz marudzil przy ustawce?Mick - Pon 17 Lis, 2008
dzik napisał/a:
Mick napisał/a:
ja również dołączam do grona zadowolnych klientów!!
mimo, że na zmianę opon musiałem dwa razy przyjeżdżać to faktycznie chłopakom idzie to SUPER!! do tego zawsze mnie wykorzystują do "kursowania" samochodami (wjeżdżanie i wyjeżdżanie z garażu), ale dzięki temu mogę sobie pośmigać np Volvo S40 (new), Corsa exPugiSan, czy też zajebiszcze R5 GTE HotHatch Edyszyn
Czyli masz juz dobre opony i nie bedziesz marudzil przy ustawce?
ziom, zmieniłem w Civic 1.4 iS 2000 edyszyn - czyli samochód Angeli.
w moim dalej chujnia "Infinity"
ale jeżeli da Ci to satysfakcje to w czwartek staniemy obok siebie... najwyżej mnie złoisz i będziesz miał podnietę