-Targa wafla jak zły
-Ładny (jak na japońca to wręcz mega super piekny)
-Bezawaryjny - wiadomo mazda
-Miesci się w budżecie
-3 lata gwarancji
-5 door a więc uzyteczny
Zobaczymy co powie Pani Agnieszka TomsoN - Pon 18 Sie, 2008 - Jest mega ciężki
+ sporo mocystrick - Pon 18 Sie, 2008 E tam mazda, szukamy BMW 1-ki
TMs napisał/a:
- Jest mega ciężki
1485 KGmi - Pon 18 Sie, 2008 ja nie wiem ocb, rzuciłem propozycję dawno temu i jakoś tak poszła mimo uszu, nawet mimo obciętego budżetu się zmieścicie, sporo lżejsza niż mazda 3, pali też niedużo, a jak trzeba przyspiesza:
Vlodarsky - Pon 18 Sie, 2008 Bad-i no nie gadaj, że to zły pomysł. Fura przegenialna jak dla mnie saxorulez - Pon 18 Sie, 2008 zgadzam się Mazda kopie jaja, taraga suty i powoduje ze krewetki z Besuto śpiewają przeboje Fasolinek..
Brał bym MPSaCHRZANEK - Wto 19 Sie, 2008
saxorulez napisał/a:
Mazda kopie jaja, taraga suty i powoduje ze krewetki z Besuto śpiewają przeboje Fasolinek..
Dla mnie jest to niczym dekalog.
Zapamiętam to mistrzu.Anonymous - Wto 19 Sie, 2008 moja siora poprostu kocha swoja mazde3Marek23 - Wto 19 Sie, 2008 A może pokaż Agnieszcze jak wygląda R32... Z wyglądu jest fajny, luksusowy i nieźle się odpycha.Bad-i - Wto 19 Sie, 2008
Marek23 napisał/a:
A może pokaż Agnieszcze jak wygląda R32... Z wyglądu jest fajny, luksusowy i nieźle się odpycha.
ziom gadałem wczoraj na ten temat pół wieczoru (i skończyło się prawie na awanti)
jeżeli chodzi o Golfa (nawet R64 ) to powiedziała. Sam sobie jeździj golfem, nawet jak będzie mial lusterka wysadzane Svarovskim to jest to lepsza Fabia - takze ten temat umiera.
Narazie wczoraj zakończyliśmy na A4 białej w S Line (moze byc ta 1.8 T 160KM) - chociaz wiem ze to nie jedzie.
BMW serii 1 biała w skorach i pakiecie M style
Laguna GT w pełnym wypasie
o mazdzie jeszcze nie gadalem, ale boje sie ze jak zobaczy cos takiego to tez sie zdenerwuje. Boje sie ze mazda 3 bedzie sie jej mniej podobala niz 6 ewentualnie (a wiem ze tu i tu wkladaje ten sam silnik)mi - Wto 19 Sie, 2008
Bad-i napisał/a:
Narazie wczoraj zakończyliśmy na A4 białej w S Line (moze byc ta 1.8 T 160KM) - chociaz wiem ze to nie jedzie.
Przecież to lepsza octavia jest Bad-i - Wto 19 Sie, 2008
mi napisał/a:
Bad-i napisał/a: