widze martin ze mocno wkręcony jesteś w temat rower, auto juz odstawione do blacharza?
Jeszcze nie
A rower kocham tak jak auto michool_vt - Śro 02 Wrz, 2009 pare fot z dzis
znow sie zgubiłem... ale po wyjeździe z lasu napotkałem niespodziankę
niespodziajka
martin.h - Śro 02 Wrz, 2009 michool, to wpadamy do Ciebie, ale dopiero gdzieś w październiku jak będę miał gotową furę
PS: Mam nadzieję, że do tego czasu poznasz dobrze teren i się nie zgubimy KarQ - Śro 02 Wrz, 2009 szok.michool_vt - Śro 02 Wrz, 2009 na szlaku orlich gniazd jest naprawde wyk.urwiscie, wszędzie skałki, jakinie co jakis czas ruiny zamków, jutro pojade na Januszkową Góre i porobie po drodze pare fot, jest tam taka namiastka okolic ojcowa, bo ojców i dolinki podkrakowskie poprostu miażdżą cycki
tak jest w dolinkach podkrakowskich
KarQ - Śro 02 Wrz, 2009 Ostatnie zdjęcie jakby było w dobrej jakości robione przez jakiegoś magika byłoby przezayebiste.kubas - Śro 02 Wrz, 2009 mega okolica
ja przez ostatnie dwa miechy staralem sie jak najczesciej jezdzic rowerem do pracy mam 12km wiec nie daleko
Zima już minęła więc trzeba się pozbyć kilku zbędnych kilogramów, a najlepszy na to jest rower. Jako, ze dzisiaj miałem wolne i pogoda dopisuje zrobiłem swoje drugie w tym roku podejście. 22 km to nie jest dużo, ale na rozjeżdżenie wystarcza w zupełnosci.
IV Rzesza bardzo fajnie wygląda wiosną
Przy okazji poniemiecki zabytek klasy A:
I coś co zostało bo bardzo okupowanej kiedyś kolejce wąskotorowej:
Ogólnie przyroda na Śląsku bardzo fajnie nam się rozrasta CHRZANEK - Pon 18 Kwi, 2011 Przez zimową przerwę zrobiłem mały upgrade w bicyklu.
Stare przerzutki deore, zastąpiłem SLX'ami, zmieniłem kierownicę na inną z większym wzniosem (starość nie radość) do tego nówki pancerze a'la carbon.
Pozostaje jeszcze kupić nowe laki (chyba semi-slicki bo głównie jeżdże po twardym) i można śmigać w plener.tomecki - Pon 18 Kwi, 2011 ja nie robiłem zimowej przerwy
planuje zmienić asfaltowego ściga na coś bardziej wszechstronnegoCHRZANEK - Pon 18 Kwi, 2011
tomecki napisał/a:
ja nie robiłem zimowej przerwy
Ja nie mam nokianów z kolcami, a jestem już w takim wieku że każde złamanie może się nie zrosnąć już do śmierci. Więc w zimę zbastowałem.martin.h - Pon 18 Kwi, 2011
CHRZANEK napisał/a:
tomecki napisał/a:
ja nie robiłem zimowej przerwy
Ja nie mam nokianów z kolcami, a jestem już w takim wieku że każde złamanie może się nie zrosnąć już do śmierci. Więc w zimę zbastowałem.
Chrzanek to ile Ty masz lat? 100?
Ja lubię jeździć jak jest ładna pogoda, dlaczego? Bo nie ma mi zimno vitesse - Nie 24 Kwi, 2011 rower fajna sprawa, zwlaszcza w zatloczonym miesciemartin.h - Nie 24 Kwi, 2011 Ostatnio napaliłem się na nowy sprzęt, muszę tylko oszacować budżet czy starczy na Krossa Levela A6 -> http://www.kross.pl/rower/23-Level_A6_Disc.html Czy tylko na A4 -> http://www.kross.pl/rower/27-Level_A4__.html