FreeMan - Wto 04 Lis, 2008 a co z Majkiem ?Anonymous - Wto 04 Lis, 2008
FreeMan napisał/a:
a co z Majkiem ?
bedzie ... do konca nie był pewnie, ale wlasnie skonczył składac Honde i pojechał do mnie sie ogarnac i bedziemy 20 05 - 20 10 pod hala lenny - Wto 04 Lis, 2008 o ktorej sie widzicie??lenny - Wto 04 Lis, 2008 aha okej....KonradMK - Wto 04 Lis, 2008 przepraszam że mnie nie było i poziom gry trochę spadł ale się lekko przeziębiłem a jak wiadomo jak się spocisz i pobiegasz to się rozchorujesz Anonymous - Śro 05 Lis, 2008 dobrze,ze cie nie było gra sie pieknie kleiła
a tak powaznie .... kondycja rośnie .... biegamy juz nawet jakies 3ki wpadaja
musze tylko zadzwonic i dowiedziec sie co z nast wtorkiem,bo jest 11/11 FreeMan - Śro 05 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
dobrze,ze cie nie było gra sie pieknie kleiła
a tak powaznie .... kondycja rośnie .... biegamy juz nawet jakies 3ki wpadaja
musze tylko zadzwonic i dowiedziec sie co z nast wtorkiem,bo jest 11/11
ja niestety w nastepny wtorek nie moge.... moze udaloby sie przezucic na srode ??
Wczorajbylo mega... dzis rano dopieo zauwazylem ze jakims dziwnym trafem rozcialem sobie delikatnie jedno kolano a drugie mocno starlem... Adrenalina byla....Anonymous - Śro 05 Lis, 2008 sroda niestety odpada,bo wt to jedyny wolny dzien ....lenny - Śro 05 Lis, 2008 postuluje za środą!!
może zaryzykowałbym i pobiegał trochę za wami.... wczoraj wieczorem tak mnie nosiło, że prawie jechałem do Was...
jaką piłą gracie? guma czy skóra jakas?kubas - Śro 05 Lis, 2008
lenny napisał/a:
jaką piłą gracie? guma czy skóra jakas?
spalding s tesco Anonymous - Śro 05 Lis, 2008 nie ma opcji jezeli chodzi o inny termin, to była jedna wolna godz i dzien ....
mamy gume NIKE i Spalding, skóre Adidasa i Nike pP - Śro 05 Lis, 2008
Marcel 08 napisał/a:
mamy gume NIKE i Spalding, skóre Adidasa i Nike
zapomniałeś jeszcze o "rudej" lenny - Śro 05 Lis, 2008 woow... na 4 kulki to jeszcze nie grałem:)
ale chyba wpadne za 2 tygodnie przypomniec sobie jak to jest jak trybuny krzyczą moje imie...
FreeMan - Śro 05 Lis, 2008
lenny napisał/a:
woow... na 4 kulki to jeszcze nie grałem:)
ale chyba wpadne za 2 tygodnie przypomniec sobie jak to jest jak trybuny krzyczą moje imie...
cyt."............ WSTAWAJE MICHAŁ TY GEJU ............"anjas - Śro 05 Lis, 2008 cyt." uj ci w du.pe, uj ci w du.pe"
a wtedy można się położyć na parkiecie i marzyć...