To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - PS3

Kamilbike - Nie 28 Gru, 2008

Panowie gra ktos w ogole w NBA live 09? Chetnie z kims zagram na ixie:D
pP - Nie 28 Gru, 2008

nba live 09 jest nieciekawe,

zamień sobie na 2k9 :faja:

edit: ale jak bardzo chcesz to wpadnij do mnie, ew ja do Ciebie i pogramy na jednej konsoli :)

jestem w trakcie peltraktacji z bratem, bo sam hajsu nie chce wykladac na 2k9 i moze on sie dorzuci :) Z tegoco widzialem to graficznie chyba lepiej live wyglada, zgadza sie? Tak szybko streszczajac w czym to 2k9 jest lepsze?
pP - Nie 28 Gru, 2008

Kamilbike napisał/a:
Z tegoco widzialem to graficznie chyba lepiej live wyglada, zgadza sie
nie widziałem live w akcji, ale pewnie tak, bo EA od dłuższego czasu nie troszczy się o gameplay,

Kamilbike napisał/a:
Tak szybko streszczajac w czym to 2k9 jest lepsze?

nie wiem czy jesteś zwolennikiem fify czy pes?
ogólnie to jest tak:
fifa=nba live - ładna grafika, gameplay kiepski, bardzo liniowy, ogolnie prosta gra, raczej arcade,
pes=nba 2k9 - równie ładna grafika (rzecz gustu - kropelki potu na twarzy gracza - taki smaczek), gameplay ze w 2k8 wciaz gram i mi sie nie nudzi, masz takie rzeczy jak zwykly poslizg buta i nagle tracisz pilke, gra jest trudna, sterowanie genialne i intuicyjne ale podobnie jak w live, ogólnie to jest to SYMULACJA,

jezeli od gry oczekujesz ze bedzie ona ladna to wybierz live09 lub 2k9 - nie ma roznicy, zobacz co sie graficznie podoba bardziej,
jezeli od gry oczekujesz ze po 1,5 roku wlaczysz i bedziesz gral z taka sama radoscia co zaraz po kupnie to wybierz 2k9!!!!!

dobra recenzja - warto przeczytać
http://gry.wp.pl/filtr;14...a_2k9;core.html

nie mogłem znaleźć screenow z gry z 2k9 a wiec wrzucam z 2k8 a grafia sie niewiele ale poprawiła
2k8

live 09

dla mnie seria live skończyła się na:

tyle w temacie xD

Ja zawsze gralem w liva, na psxa mialem jeszcze jakies nba FOXa bylo pare bugow np. jak sie rzucalo na alley upa to zawodnik wyrzucajacy pilke wyskakiwal 20metrow nad parkiet, co bylo dosc komiczne, ale np pilka odbijajaca sie od obreczy miala duzo wiecej 'mozliwosci' ucieczek niz w livie 99 ( to byly tamte czasy :P ). Bede musial kupic 2k9 i wtedy zdam relacje, moze nawet jakis test porownawczy z bratem siekniemy:)
qbus - Pon 29 Gru, 2008

anjas badales juz home? ja jestem wlasnie na etapie instalowania lokacji... kumpel mnie ciagnie na bilard... pewnie dzis nie zagramy ale ponoc swietna sprawa...
anjas - Pon 29 Gru, 2008

qbus napisał/a:
anjas badales juz home?

a co to???

EDIT:
już pogooglowałem. Cuś jak SecondLife dla PS3?

Jeśli tak, to mnie te wirtualne światy nie kręcą.

k-mart - Pon 29 Gru, 2008

2k9 niszczy live'a 09
Kamilbike - Pon 29 Gru, 2008

A ma ktos z wawy moze, zeby pozyczyc na pare dni dla sprawdzenia?
pP - Pon 29 Gru, 2008

ja widziałem u kumpla, ale 2k8 moge pozyczyc
Maciek - Pon 29 Gru, 2008

aaa tam ja mam swój secoundlife jak odpale Burnouta :D
zero symulacji ale za to jakie zniszczenia :devil:

saxorulez - Pią 02 Sty, 2009

http://gry.onet.pl/188893...,wiadomosc.html
pP - Pon 05 Sty, 2009

Cytat:
Według rankingu Nielsen najpopularniejszą konsolą minionego roku jest PlayStation. Nie najnowsze, tylko to drugie.
Dość nieoczekiwanymi wynikami zakończyło się badanie dotyczące używania konsol. Okazuje się, że nieustannie na tronie zasiada... PlayStation 2! Pełne zestawienie wygląda następująco (w nawiasach podana została procentowa ilość ogółu minut spędzonego przy konsolach):

1. PS2 (31,7%)
2. X360 (17,2%)
3. Wii (13,4%)
4. Xbox (9,7%)
5. PS3 (7,3%)
6. GameCube (4.6%)
7. Inne (16.2%)

:lol2: :lol2: :lol2: ps3 :lol2: :lol2: :lol2:
nawet z xem zwykłym przegrał plejak

KonradMK - Pon 05 Sty, 2009

"badanie dotyczące używania konsol" - to żaden ranking. po prostu ludzie to biedaki i nie stać ich na PS3 :)
anjas - Pon 05 Sty, 2009

No ale im mniej konsol danego rodzaju tym mniejsze ciśnienie mają producenci gier, żeby wypuszczać nowy tytuł na daną konsolę... i koło się zamyka.