M - Pią 23 Sty, 2009 Gralem w to... fajne ale w polowie glowna bohaterka ma okres i mozna zaczac grac ponownie dopiero po 3 dniachmichool_vt - Pią 23 Sty, 2009 eM,
k-mart - Pią 23 Sty, 2009 Nie wiem czy to bedzie fajne.
Chyba wole GTA, tam mozna zapodwac hamburgery, jezdzic po ludziach, bluznic, bic bejsbolem M - Pią 23 Sty, 2009 Zdecydowanie, do tego mozna zobaczyc jak na Lower East Side , Palikot zapina Donka gumowym kutasem.PiTT - Pią 23 Sty, 2009
hehe, jak to się mawia "makao i po makale"
ale muszę pochwalić MS, padła mi konsola a mam ją prawie 2 lata
wiedziałem, że gwar. była tylko na 1 rok a w niektórych przypadkach na 3 lata, ale jak wyskakiwał ring of dead (czyli 4 czerwone diody)
u mnie pojawił się e74 - czyli przegrzanie grafiki
pogodziłem się już ze stratą i wystawiłem nawet na allegro jako uszkodzoną bo sprzedają się za ok. 150zl
ale coś mnie ruszyło i zadzwoniłem na infolinie, okazało się że mam jeszcze gwarancje, w sumie 2 lata
rewelka, przyjechał kurier z UPSa i pojechała do Frankfurtu - wszystko za freeMichał - Pią 23 Sty, 2009 nie dostałeś zastępczej ??
jak nie to ms sucks !!pP - Sob 24 Sty, 2009 powiem szczerze, że MS mnie zaskoczył pozytywnie Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 Italian Job .... cos dla Jimka
Anonymous - Nie 25 Sty, 2009 fajne?DeeS - Nie 25 Sty, 2009
Michał napisał/a:
mirrors edge
wlasnie instalujeee pogram troche i sie zobaczy..Michał - Nie 25 Sty, 2009 na 3 lvl sie zawiesza, jeszcze nie do konća dobrze skrakowali
jak zagrasz napisz jak to wogóle wyglądaMichał - Nie 25 Sty, 2009
zajebisty teaser ...M - Nie 25 Sty, 2009 Gralem w portal w święta, dobra gierka, trzeba ruszyć głową a nie tylko kill kill kill !!!k-mart - Nie 25 Sty, 2009 o kurde, zajebiste!
szukamM - Nie 25 Sty, 2009 np jeden z naszych klubowiczy zrobi jeden portal na wysokosci pasa a drugi portal na wys. ust.