vitesse - Pią 24 Lip, 2009 jarek-malopolsk, czy Ty swojej fury nie parkujesz w Łagiewnikach ?Loko - Pią 24 Lip, 2009 Hmm w łagiewnikach parkuje niebieski VTS, na białym speedlinie, ale to nie Jarek Tylko mój kumpel, ostatnio mi mówił że czarny VTS na białym kole go straszie obczajał (Grzesiek VTS) Grzesiek VTS - Pią 24 Lip, 2009
Loko napisał/a:
Hmm w łagiewnikach parkuje niebieski VTS, na białym speedlinie, ale to nie Jarek Tylko mój kumpel, ostatnio mi mówił że czarny VTS na białym kole go straszie obczajał (Grzesiek VTS)
Tzn
mi - Pią 24 Lip, 2009
Grzesiek VTS napisał/a:
go straszie obczajał (Grzesiek VTS)
pewnie chodzi o jakąś lokalną nazwę seksu oralnego...jarek-malopolska - Pią 24 Lip, 2009 hehehe tych białych kół tyle ze nie jest to dobry znak rozpoznawczy.. vitesse - Pią 24 Lip, 2009
Loko napisał/a:
Hmm w łagiewnikach parkuje niebieski VTS, na białym speedlinie, ale to nie Jarek Tylko mój kumpel, ostatnio mi mówił że czarny VTS na białym kole go straszie obczajał (Grzesiek VTS)
Grzesiu to nie zna umiaru pewnie go poganial prze pol miasta michool_vt - Pią 24 Lip, 2009
vitesse napisał/a:
Grzesiu to nie zna umiaru pewnie go poganial prze pol miasta
grzesiek upalał? kurf nie widzialem tego nigdy vitesse - Pią 24 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
vitesse napisał/a:
Grzesiu to nie zna umiaru pewnie go poganial prze pol miasta
grzesiek upalał? kurf nie widzialem tego nigdy
czasem mu sie zdarza, albo raczej zdarzalo
a mogles nie widziec bo w nocy malo widac tym bardziej jak Grzesiu szybko przeleci Anonymous - Sob 25 Lip, 2009 jako zalozyciel tego topicu nie dotrwalem do konca akcji, bo jakis czas temu za symboliczna kwote dorwalem puche ze stozkiem, do tego customowo dorobilismy reszte i smiga
tak to wyglada
rurka ma srednice 2,5 cala, łącznik gumowy pochodzi z jakiegos renualt
czujnik powietrza jest calkiem wypiety, odma puszczona w dol, zbiornik od wspomagania przeswuniety 10 cm w prawo, reszta wszedzie sie miesci na styk co do mm, pucha jest podklejona folia zeby odbijac cieplo
tylko troche gesto blach jest z przodu, bede musial wymienic grill na ten z rocznika 99, tak jak chyba tomcat zrobil - tam jest wiecej dziur. nie ma ktos takiego grilla na zbyciu? chetnie nabedeAnonymous - Sob 25 Lip, 2009
gustav napisał/a:
czujnik powietrza jest calkiem wypiety
źleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
masz teraz pewnie za bogatoAnonymous - Sob 25 Lip, 2009 z tego co sie orientowalem to jak jest wypiete na kostce to moze go nie byc
lambda nie wyreguluje wystarczajaco mieszanki?Anonymous - Sob 25 Lip, 2009 nie. po wypięciu czujnika komp przyjmuje jedną zadaną wartość. w praktyce jest źle. to chyba nie jest duży problem nawiercić otwór i nagwintować albo wstawić jakąś tulejkę z gwintem?Barejka - Sob 25 Lip, 2009 nagwinowanie i dziureka na czujnik zajelo mi mniej czasu niz wsadzenie dolotu na miejsce, a jak masz czujnik wypeity z ukladu to leje caly czas to samo, obys aliem go nie odpial bo zaraz bedzie temat, za uzo pali a sonda ok Anonymous - Sob 25 Lip, 2009 ok to sie dorobiAnonymous - Sob 25 Lip, 2009 to jeszcze mi powiedzcie czy dac go gdzies w rurce czy wystarczy w tym gumowym łączniku?